« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
EH, DA ...

Žene, vjernost i kućanski poslovi - zanimljiva priča

Nevjera je u ogromnom postotku bila posljedica potpunog zanemarivanja kućanskih poslova od strane muškaraca - čak 72 posto!

Ovako se žena tjera u nevjeru
Ovako se žena tjera u nevjeru (Shutterstock)
Više o

kućanski poslovi

,

muškarci

,

vjernost

Vjernost žene ponekad ovisi o nekim prilično čudnim stvarima, pa poslušajte savjet znanstvenika koji su proveli zanimljivo istraživanje - ako želite kvalitetan seksualni život i vjernu dragu, uhvatite se kućanskih poslova.

Nakon što su anketirali 10 tisuća žena iz cijelog svijeta, brojke s pokazale sljedeće - čak 72 posto žena tvrdi da ih je od partnera udaljila činjenica da su svi kućanski poslovi bili na njihovim leđima, a mnoge od njih na kraju su se upustile u aferu s drugim muškarcima. 

Oko 18 posto žena priznalo je da im je partner postao seksualno nezanimljiv jer ga nisu zanimale kućanske obveze. Istovremeno, oko 30 posto žena priznalo je da su se u aferu upustile jer su se željele osjećati poželjno i seksi.

"Nisam bila sretna sa svojim partnerom. Nije mi pružao dovoljno pažnje, emocionalno ni fizički. Voljela sam ga, ali osjećala sam se kao kućna pomoćnica koja mu služi za održavanje kuće", objasnila je jedna od žena.

Istovremeno, neovisna studija provedena na University of Alberta pokazala je da muškarci koji su posvećeniji kućanskim poslovima imaju mnogo bogatiji i kvalitetniji seksualni život, pa za vas imamo samo jedan savjet - uhvatite se metle!

24.11.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh