« Seks
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
OČEKIVANO

Žene više privlače muškarci koji izgledaju "snažno"

Ako želite biti seksi, znate što vam je činiti - nabacite štogod mišića, nema vam druge

Nabacite desetak kila mišića...
Nabacite desetak kila mišića... (Pexels)
Više o

seksualna privlačnost

,

muškarci

,

mišići

,

snažno tijelo

Nekim će ova vijest biti pravo otkriće, dok će drugi zapitati što tu uopće ima novo, no Australci su odlučili provesti istraživanje kojim su dokazali da žene više seksualno privlače snažniji muškarci.

Ono što su zapravo krenuli istraživati na Sveučilištu u Queenslandu, bilo je koji faktori najviše utječu na poticanje ženske privlačnosti prema muškarcima, a ispada da je najvažnija snaga.

Ispitano je 150 žena, a nakon toga zaključeno je da se muška privlačnost može raspoznati na temelju 3 pokazatelja: koliko fizički snažno izgleda, koliko je visok i koliko je vitak.

Izvedena su 2 odvojenja eksperimenta za vrijeme kojih su se ženama prikazivale fotografije muškaraca, a one su određivale koliko snažnima i privlačnima percipiraju muškarce.

Neke žene osjećale su veću privlačnost prema muškarcima s blažim crtama lica, no sve su se složile u jednome: atraktivniji su oni čije tijelo izgleda snažnije.

Visina i vitkost bile su sljedeće fizičke osobine koje su žene proglasile najprivlačnijima na muškarcima. Zato je zaključeno da žene partere biraju na sličan način na koji su to činili naši davni pretci, na temelju  njihove sposobnosti da se bore i preživljavaju. Fizički snažniji muškarci u davno su se doba smatrali jedinima koji su sposobni brinuti se za obitelj, nabavljati hranu i osigurati zaštitu.

Gospodo, ako već ne možete računati na visinu, postoje neke druge stvari na kojima možete poraditi.

Piše: Andrea Holi
14.12.2017. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh