« Muškarci
objavljeno prije 8 godina
EHH ...

Žene ponekad varaju bez razmišljanja ...

Zahlađenje odnosa u vezi ili braku obično rezultira nedostatkom bilo kakve intimnosti, a veza bez seksa žene u najvećem broju slučajeva navodi na nevjeru

Zašto žene varaju?
Zašto žene varaju? (Arhiva)
Više o

žene

,

nevjera

,

razlozi

Nevjera je jednako česta kod žena kao i kod muškaraca, pokazala su brojna istraživanja u kojima su žene često iskazale sklonost takvom ponašanju, no motivacija je obično potpuno različita od one jačeg spola.

>> Što potiče žene na nevjeru >>

Žene zapravo imaju četiri razloga za nevjeru nakon kojih ne osjećaju kajanje, a prvi od njih je teška situacija u braku. Loš odnos s partnerom uzrok je nevjere koja u ovom slučaju služi kao karta za izlazak iz lošeg braka, a često ni ne pokušavaju zamesti tragove.

Jednako tako, zahlađenje odnosa u vezi ili braku obično rezultira nedostatkom bilo kakve intimnosti, a veza bez seksa žene u najvećem broju slučajeva navodi na nevjeru.

Posao je jedan od češćih razloga za nevjeru - partner se posvetio karijeri i kući dolazi sve kasnije, a i kad se napokon pojavi nije zainteresiran za intimnosti opravdavajući se umorom. Takav odsutan i nezainteresiran partner otjerat će gotovo svaku ženu u zagrljaj drugoga.

>> Horoskop i nevjera, samo za žene >>

I da, naravno, nevjera kao osveta vjerojatno se ne treba posebno objašnjavati 

21.05.2016. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh