« Žene
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
AHA!

Što potiče žene na nevjeru?

Što muškarci rade da ih žene jednostavno moraju prevariti? Pa, s njihove točke gledanja ništa posebno, ali žene to tumače drugačije

Moj dragi ... nosi čarape u krevetu :)
Moj dragi ... nosi čarape u krevetu :) (Arhiva)
Više o

žene

,

prevara

,

nevjera

,

muškarci

,

čarape

Nevjera je ozbiljna stvar i čovjek bi pomislio da osoba koja se u to upusti ima neke strašno važne razloge, no prava je istina da velik broj nevjera počinje zbog razloga koje na prvi pogled baš i ne možemo shvatiti.

Naravno, ako prekasno shvatite da ste se udali za narcisa kojem je on sam na prvih desetak mjesta ili ako u krevetu gleda samo i jedino na svoju užitak, teško je ne reći da takva nevjera ima svoje uvjerljive razloge.

No, ima tu i stvari poput, recimo, nošenja čarapa u krevetu. OK, ako je čovjek izuzetno zimogrozan ili ima slabu cirkulaciju, moglo bi se i razumjeti, ali kako to obično nije slučaj, vjerujte muškarci, ženama se to ne sviđa.

Jednako tako žene ne vole kad niste džentlmeni u krevetu pa inzistirate samo na seksu koji vama paše, koristite izraze primjerene jedino porno filmovima ili, nešto prozaičnije, kradete zajednički pokrivač svake noći. 

Uz to, preskakanje predigre i odrađivanje seksa kao da je još jedan dan na proizvodnoj liniji sigurno će ponukati vašu partnericu na pronalaženje malo kreativnijeg partnera ...

04.12.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh