« Seks
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
EH, DA... :)

Žene li vole seks više ili manje od muškaraca?

Ipak se radi o nekim drugim stvarima... žene seks doživljavaju potpuno drugačije od muškaraca, tvrde stručnjaci

Zapravo nitko nije kriv...
Zapravo nitko nije kriv... (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

Seks je problematična stvar, ma koliko mi željeli šutjeti o tome... naime, žene manje vole seks od muškaraca, zaključak je istraživanja provedenog na kanadskom Sveučilištu Queens, a razlog je prilično jednostavan - one seks doživljavaju drugačije od jačeg spola.

Naime, muškarci se uglavnom uzbuđuju psihički i fizički u isto vrijeme, dok je kod žena situacija drugačija - žene koje su se fizički uzbudile ne moraju to uvijek doživjeti na pravi način i to zbog toga što osjećaju sramotu ili krivnju.

>> Zašto žene ne vole pružati oralni seks >>

Ispitanicima je mjerena razina seksualne uzbuđenosti tijekom gledanja erotskih snimaka, a nakon toga su objašnjavali svoje osjećaje uzbuđenosti.

Rezultati su bili izuzetno jasno čitljivi - muškarci su rekli da su bili uzbuđeni kako su pokazivali i aparati, no mnoge su žene emotivnu uzbuđenost doživjele bitno kasnije ili je uopće nisu doživjele

>> Zašto žene preferiraju seks pod utjecajem alkohola >>

Zaključak je jednostavan - slaba sinkronizacija između ženskog tijela i mozga uz dodatak srama i krivnje rezultira činjenicom da žene, na žalost muškaraca, manje vole seks.

12.08.2021. 21:05:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    12.08.2021. 22:05
    Manje
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh