« Život
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
OKTRENDS:

Želite znati hoće li biti seksa na prvom spoju? Pitajte je voli li okus piva

Saznajte kolike su vam šanse za seks na prvom spoju. Tajna je u postavljanju pravih pitanja.

Što pitati na prvom spoju?
Što pitati na prvom spoju? (Deviantart)
Više o

ljubav

,

veze

,

prvi spoj

,

partneri

,

što pitati na prvom spoju

Situacija: Na prvom ste spoju i kroz glavu vam prolazi milijun pitanja - hoćemo li spavati na prvom spoju? Je li ova žena neka luđakinja? Bih li mogao s ovom ženom provesti čitav život?...

Svatko normalan zna da o (potencijalnom) partneru sve saznajemo postupno, međutim podatci koje je prikupila internetska stranica OKTrends - istraživački blog kojeg vode ljudi iz stranice OKCupid za pronalaženje partnera - sve svoje dileme možemo riješiti već na prvom spoju ako postavimo prava pitanja i na njih dobijemo odgovore.

Evo nekoliko primjera:

Želite znati kolike su vam šanse za seks na prvom spoju. Bez obzira na spol, 60 posto onih koji vole okus piva ne bi imali ništa protiv toga da se seksaju na prvom spoju. Dakle, ako na prvom spoju upitate osobu ispred vas voli li okus piva, otprilike će vam biti jasno što misli. Ovisno o odgovoru, naravno. Za muškarace ima još varijanti (ako je odgovor 'da', šanse su vam velike):

Bi li, iz određene perspektive, za tebe nuklearni rat bio uzbudljiv? Potvrdan odgovor, 83 posto šansi za seks na prvom spoju.

Pod pretpostavkom da si u mogućnosti učiniti to, bi li pokrenuo nuklearno oružje u bilo kakvim okolnostima? Potvrdan odgovor, 82 posto šansi.

Možeš li se zamisliti da ubiješ nekoga? Potvrdan odgovor znači da imate 82 posto šansi za seks na prvom spoju.

Ovi statistički podatci govore samo jedno, a to je da zaista na temelju određenih pitanja možete dobiti puno više odgovora. Znači, možete sasvim spontano pitati voli li djevojka s kojom ste okus piva i saznati kolike su šanse da će s vama u krevet nakon prvog spoja.

Slično možete učiniti i kad želite isprve saznati slažete li se u religioznom smislu. Pitajte smetaju li joj ili njemu gramatičke i pravopisne pogreške (na internetu, chatu, u mailu...) Ako je odgovor 'ne', šanse da imate posla s religioznim fanatikom su male. To kako doći do odgovora na pitanja koja vas zaista zanimaju a nije ih pametno izravno postavljati na prvom spoju možete saznati ako posjetite stranicu OKTrends i imate elementarno znanje engleskog jezika. Tu su i vrlo korisni grafovi. Ako se spremate na prvi spoj (ili ste na početku veze), onda vam OKTrends zaista može biti od pomoći. osim pitanja za prvi spoj, na stranici možete naći još pregršt zanimljivih tema i zaključaka o ljudima i vezama potkrijepljenih preciznom statistikom. Sretno!

10.02.2011. 07:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh