« Žene
objavljeno prije 9 godina
RAZLOZI

Zašto ženske grudi podliježu sili teži?

Osim sile teže i dojenja postoji još nekoliko, prilično neočekivanih razloga zbog kojih nakon nekog vremena više nisu tako čvrste i uspravne

Zašto grudi kreću prema dolje
Zašto grudi kreću prema dolje (Shutterstock)
Više o

pušenje

,

grudi

,

ženske grudi

,

obješene grudi

Grudi su, da se ne zavaravamo, jedan od glavnih ženskih atributa na koje je malo koji muškarac imun, što se može jasno vidjeti i po broju estetskih operacija. No, osim veličine, koja je očito zanimljiva muškarcima, tu je i opuštenost, problem koji muči žene.

Zašto se grudi opuštaju? Svi će prvo, uz značajan smiješak, spomenuti gravitaciju i dojenje, no stvar je zapravo u tome da tkivo dojki stari čak dva do tri puta brže od ostatka tijela, što dovodi do neželjenog učinka ...

>> Kako prirodno povećati grudi >>

Naravno, ovaj se proces ubrzava lošim navikama, pa ako želite prirodne i lijepe grudi, trebali bi se pod hitno odreći nekih stvari. 

Pušenje je prvo na listi - osim što vam stvarno uništava zdravlje, cigarete sadrže tvari koje slabe ligamente i usporavaju proizvodnju kolagena, što uz razgrađivanje elastina od vaše kože radi sivu vreću, a ne mladalačku, sjajnu kožu.

Uz to ruku pod ruku ide i premalo tekućine tijekom dana, što će se također prvo osjetiti na vašoj koži. 

>> Deset činjenica koje niste znali o grudima >>

Prerano starenje (i gubljenje čvrstoće i elastičnosti) kože posljedica je i pretjeranog izlaganja suncu. OK, obucite bikini, no dobro se namažite i prije i poslije sunčanja. 

Promjene kilaže, naročito ako su nagle i velike, rastežu kožu na cijelom tijelu, pa tako i na grudima ...

Za kraj, ako ste sportski tip, nabavite sportske grudnjake, jer će bez njih vaše grudi skakutati na sve strane (na sreću muških promatrača), no to će još više olabaviti tkivo.

24.05.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh