« Žene
objavljeno prije 9 godina
DOĐI, MALI!

Zašto bi žene trebale napraviti prvi korak

U našem se društvu očekuje da prvi korak napravi muškarac, a ženama ponekad nije jasno zašto im toliko treba - e, pa pokušajte vi jednom!

Dečko, sviđaš mi se :)
Dečko, sviđaš mi se :) (Dreamstime)
Više o

žene

,

muškarci

,

zavođenje

,

prvi korak

Prvi korak u onom zanimljivom plesu koji se zove zavođenje u našim krajevima obično rade muškarci - kako, to znate i sami ako ste žensko. No, i njima u tim trenucima srce tuče kao ludo, a noge klecaju, pa to vrlo često završi katastrofalno?

No, zašto to ne bi napravile žene? Ako mislite da je to napadno, sjetite se da živite u 21. stoljeću, a osim toga ima i par zgodnih posljedica ...

Recimo, na taj ćete se način izdvojiti od drugih žena - muškarcima to ne smeta, barem većini, a i sigurno će vas zapamtiti kao osobu koja je hrabra, spontana i izravna.

>> Ženski trikovi za zavođenje >>

Uz to, nećete gubiti vrijeme jer ćete jako brzo shvatiti ima li šanse da se iz toga izrodi nešto dobro ili ne - uštedjet ćete nekoliko promašenih spojeva u najgorem slučaju.

Naravno, ovakav će vam pristup dati priličnu količinu samopouzdanja koje svakoj ženi treba i više od dobre šminke ili cipela, jer se može iskoristiti i u ostalim segmentima života, od privatnog do poslovnog. 

>> Zavođenje bez upotrebe dekoltea >>

Za kraj, ako ništa drugo, nećete imati za čime žaliti - bio vam je privlačan, probali ste sve što je u vašoj moći, ispalo je kako je ispalo i nema hvatanja za glavu uz klasično "A zašto nisam?".

23.05.2015. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh