« Žene
objavljeno prije 10 godina
SAVJETI

Kako prirodno povećati grudi

Prirodi treba prepustiti većinu posla na tijelu, pa ako postoje načini za povećanje grudi, sigurno su bolji od estetske kirurgije

Ispunite dekolte prirodom :)
Ispunite dekolte prirodom :) (Shutterstock)
Više o

povećanje grudi

,

piskavica

,

komorač

,

čičak

,

Anis

,

sladić

,

prirodno povećanje grudi

Grudi su jedna od opsesija oba spola, jer ih muškarci vole više od svega, a ni ženama nije svejedno koji broj grudnjaka nose. Velike grudi su poželjne, no kako je zavladala manija povećanja putem estetske kirurgije, možda nije loše spomenuti nekoliko prirodnih načina za povećanje grudi koji su sigurno zdraviji i bolji.

Postoji više načina prirodnog povećanja grudi, kako hranom koju jedemo tako i raznim pripravcima od bilja koji mogu napraviti ono što želite  - povećati vam grudi.

Ključ je u estrogenu, hormonu koji je prisutan u bilju pod nazivom fitoestrogen (u doslovnom prijevodu 'biljni estrogen'). 

Sojini proizvodi i tofu (sojin sir) sadrže mnogo fitoestrogena i bogati su izoflavonoidima. Idealna dnevna količina ovih namirnica bi bila 100 do 200 mg na dan, što se nalazi u 350 g sojina mlijeka ili 75 g sojina sira.

Prehrana temeljena na soji koja sadrži fitoestrogene ujedno omogućava i lakše podnošenje menopauzalnih tegoba, te smanjuje navale vrućine. Ostale namirnice bogate fitoestrogenima su indijski oraščić, kikiriki, zobene pahuljice, kukuruz, pšenica, sjemenke lana, jabuke i bademi.

>> Hrana za povećanje grudi >>

Dobro je i konzumirati čičak koji će povećati protok krvi u tkivo dojki, dok će, primjerice, komorač svojim sastojcima anetholima, dianetholim i photoanetholima povećavti razinu estrogena u tijelu, a isto će napraviti i sladić.

Piskavica, sjemenka podrijetlom iz Grčke koju možete kupiti u bilo kojoj biljnoj apoteci koristi se tako da se potopi u vodu preko noći, a s tom se vodom drugo jutro masiraju grudi koje će se učvrstiti i povećati. 

>> Biljke za prirodno povećanje grudi >>

Od začina vrijedi koristiti anis čiji će sastojci utjecati na rast grudi, pa ga obavezno treba imati u kuhinji.

Puerana mirifica, egzotična biljka s Tajlanda sastojak je losiona i krema protiv bora, kao i aktivni sastojak pripravaka za povećanje grudi koje ispunjava i učvršćuje, pa je potražite na deklaracijama kad se odlučite na tu varijantu.

Eto, ako vam je želja imati veći dekolte, priroda će se pobrinuti za to. 

20.05.2014. 20:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh