« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
ZANIMLJIVO

Zašto ženama nije važan izgled muškaraca

Ako se ubijate u teretani, definirate mišiće i kupaonica vam je puna kremica, možda biste ipak trebali razmisliti još jednom, jer izgled ženama nije presudan

Izgled nije važan
Izgled nije važan (Shutterstock)
Više o

samopouzdanje

,

muškarci

,

inteligencija

,

privlačnost

Muškarci koji misle da je njihov izgled presudan za osvajanje žena teško griješe, tvrde stručnjaci za veze, jer lijepo lice i mišići sve su samo ne dovoljni za zauzimanje mjesta u srcu žene.

Vjerojatno ne treba naglašavati da, kao i ženama, izgled nije vječan. Da, sijede donose šarm, no kad uz njih dođe i višak kilograma, prorijeđena kosa i šlauf oko trbuha jedino što muškarca može izvući je ono što je i najprivlačnije - osobnost.

>> Zašto stariji muškarci privlače žene >>

Samopouzdanje, karizma i inteligencija uvijek su jači argumenti za osvajanje žena od izgleda, a još ako uz to dođe i zdrava doza humora ... jednostavno su neodoljivi.

>> Što rade muškarci koji su privlačni ženama >>

Uz to, ženama je socijalni status biološki puno privlačniji od izgleda, a to ne znači nužno da će pun džep i bijesni auti napraviti posao. Hoće kod sponzoruša, no one će brzo nestati kad okopni novac

>> Kada muškarci gube seksualnu privlačnost >>

Socijalno inteligentni muškarci koji su uvijek u centru zbivanja, nasmijavaju sve oko sebe i vladaju svakom situacijom su najprivlačniji, pa ako vam nešto od toga fali, poradite na tome.

01.04.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh