« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
EHH ...

Zašto su muškarci često nesretni u braku?

Muškarci uglavnom nisu pretjerano zahtjevne zvjerčice, dajte im dobru klopu i dovoljno seksa i neće prigovarati, no neke će ih stvari uvijek mučiti

Što muškarcima najviše smeta u braku
Što muškarcima najviše smeta u braku (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

razlozi

,

nesretan brak

Muškarce nije jednostavno natjerati pred oltar, a kad vam to i uspije, bilo bi dobro da nakon toga izbjegnete ove pogreške koje nisu toliko rijetke ...

Recimo, muškarci ne vole kad ih doživljavate isključivo kao kućne majstore ili bankomat. Ako dođe kući s posla umoran kao pas, zadnja stvar koja mu treba je mijenjanje žarulja, pričvršćivanje vrata na ormaru ili lista za shopping od pola metra.

Dajte mu barem pola sata predaha, a onda polako i temeljito objasnite što i kako želite, bit će znatno učinkovitije. 

No, jednako tako će negodovati ako supruga radi do kasna ili nosi posao kući. On će se u većini slučajeva potruditi da to izbjegne, pa bi onda mogla i ona ... zbog mira u kući. Karijera je sjajna stvar, no što će vam onda brak ako je ona na prvom mjestu?

Muškarci će se požaliti i ako prestanete raditi zabavne stvari - nešto ste nekad voljeli raditi zajedno, bilo to kino, šetnje ili stolni nogomet, a nakon ulaska u brak se to prorijedilo ili nestalo. E, u tim trenucima možete očekivati ustanak muškog dijela para jer bi on, zapravo s pravom, želio nastaviti i dalje. Dogovorite dan u tjednu ili mjesecu kad se zabavljate i držite se toga!

Naravno, uvijek će tražiti više seksa, to ćete teško izbjeći, no možete lako izbjeći prigovaranje o temama razgovora - osim djece postoji još "samo" cijeli svijet oko vas, pa slobodno ubacite i koju drugu temu uz prljave pelene, jedinice u školi ili loše društvo.

16.06.2015. 21:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    17.06.2015. 09:28
    Zato što ne jebu dovoljno.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh