« Seks
objavljeno prije 9 godina
IHAAA

Zašto su blagdani izvrsno vrijeme za seks

Blagdani su zamišljeni za proslave, pa zašto ne biste i vi organizirali svoju privatnu, pod plahtama

Praznici - pravo vrijeme za igrice :)
Praznici - pravo vrijeme za igrice :) (Arhiva)
Više o

seks

,

afrodizijak

,

blagdani

,

praznici

Dane blagdana i praznika najbolje je provesti u veselim igricama s partnerom u krevetu, a sve što vam treba ionako je već stalno pred vama.

Primjerice, čaša vina je sjajna stvar nakon dobrog obroka, no i kao prirodni afrodizijak ako je kuhano. Ubacite klinčiće i cimet, malo vanilije i šećera i ... opojni mirisi, dobro rasploženje i vrućina iznutra su tu u trenutku.

Hrana je također afrodizijak, a u danima blagdana ne možete pobjeći od nje taman i da hoćete. Dijetu držite poslije Nove godine, do tada se zabavite s kolačima punim kakaa ili tamne čokolade - antioksidansa kao u priči (a oni aktiviraju seksualnu energiju), a tamna čokolada je posebno dobar afrodizijak.

Praznične igre su sjajne za stvaranje atomosfere, no još su bolje kad ih zaigrate u dvoje, u krevetu, pa onaj koji izgubi mora skinuti dio odjeće ili nešto slično tome. Kako je seks sjajan lijek protiv stresa, a praznici su uvijek puni stresa ili zaostalog od posla ili poznatog prazničnog stresa, što može biti od ubijanja dvije muhe jednim udarcem?

U svakom slučaju, među plahte :)

27.12.2012. 22:52:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Elizabeta
  27.12.2012. 23:17
  Slažem se sa autorom tih tekstova jedan od blagdana može da bude samo za dvoje.Sigurno je da u tim danima više smo opušteni i da imamo više razumevanja za partnera ili partnerku.U tim danima više imponuje seks od ostalih dana u godini.
  Sretnu Novu 2013 godinu želi vam Elizabeta
  Menta - fina i osvježavajuća; na Karibima se smatra najjačim afrodizijakom iz prirode, pogotovo u obliku sirupa
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh