Metro-portal.hr

objavljeno 27.12.2012. 22:52:00
IHAAA

Zašto su blagdani izvrsno vrijeme za seks

Blagdani su zamišljeni za proslave, pa zašto ne biste i vi organizirali svoju privatnu, pod plahtama

Praznici - pravo vrijeme za igrice :)
Praznici - pravo vrijeme za igrice :) (Arhiva)

Dane blagdana i praznika najbolje je provesti u veselim igricama s partnerom u krevetu, a sve što vam treba ionako je već stalno pred vama.

Primjerice, čaša vina je sjajna stvar nakon dobrog obroka, no i kao prirodni afrodizijak ako je kuhano. Ubacite klinčiće i cimet, malo vanilije i šećera i ... opojni mirisi, dobro rasploženje i vrućina iznutra su tu u trenutku.

Hrana je također afrodizijak, a u danima blagdana ne možete pobjeći od nje taman i da hoćete. Dijetu držite poslije Nove godine, do tada se zabavite s kolačima punim kakaa ili tamne čokolade - antioksidansa kao u priči (a oni aktiviraju seksualnu energiju), a tamna čokolada je posebno dobar afrodizijak.

Praznične igre su sjajne za stvaranje atomosfere, no još su bolje kad ih zaigrate u dvoje, u krevetu, pa onaj koji izgubi mora skinuti dio odjeće ili nešto slično tome. Kako je seks sjajan lijek protiv stresa, a praznici su uvijek puni stresa ili zaostalog od posla ili poznatog prazničnog stresa, što može biti od ubijanja dvije muhe jednim udarcem?

U svakom slučaju, među plahte :)

27.12.2012. 22:52:00
http://metro-portal.hr/zasto-su-blagdani-izvrsno-vrijeme-za-seks/75625/