« Seks
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
MMM

Skrivene muške erogene zone

Iako se čini da muškarci imaju samo jednu jedinu erogenu zonu koja je ujedno i spolni organ, istina je potpuno drugačija

Preuzmite kontrolu i pokažite mu što znate
Preuzmite kontrolu i pokažite mu što znate (Arhiva)
Više o

oči

,

seks

,

muškarci

,

seksualno uzbuđenje

,

najbolji seks

,

erogene zone

,

vrat

,

stopala

,

čelo

,

butine

,

koljena

Viceva i šala na račun muških erogenih zona ima na tone, a obično se svode na to da je jedna i jedina - ona u gaćama, s prednje strane, visi ... No, istina je zapravo potpuno drugačija, pa bi žena kojoj je cilj svom dragom priuštiti stvarno uživanje trebala proučiti nastavak članka.

Krenimo od glave. Glava i čelo puni su završetaka živaca, pa jedna nježna i senzualna masaža glave može pokrenuti svašta. Što mislite zašto vole kad im frizerke peru glavu?

Spuštajući se prema dolje, stižemo do ušiju, koja također ima cijeli splet završetaka živaca, pa će poljubac u resicu ili lagano sisanje, uz pokoji grleni uzdah potjerati sokove još brže. Oči, tj. kapci, i kišica nježnih poljubaca napravit će istu stvar. Uz to, njemu su oči zatvorene, što znači da vam je prepustio kontrolu ...

Naravno, ne smije se zanemariti ni vrat, posebno prelaz prema ključnoj kosti, kao stvoren za poljupce. Muške su grudi također osjetljive, pa lagano poigravanje bradavicama može iznenaditi burnom reakcijom među nogama. Donji dio trbuha laganim će milovanjem pojačati seksualnu napetost, a što duže to radite, uzbuđenje je veće.

Kad ste već u donjem katu, preskočite onu mitološku jedinu erogenu zonu i svratite do unutarnje strane butina, koja nije ništa manje osjetljiva nego kod žena, a nakon kraćeg zadržavanja spustite se do stražnje strane koljena i meke kože osjetljive na dodir i poljupce.

Za kraj, masaža stopala, s naglaskom na pete gdje se nalaze točke koje pojačavaju seksualno uzbuđenje. 

Ako ovako obradite svog muškarca, teško da će mu pasti na pamet itko drugi osim vas ...

30.12.2012. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh