« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
?!

Zašto muškarci varaju svoje supruge?

U većini su muškarci koji se odlučuju za nevjeru ne zbog toga što su jednostavno takvi, nego iz drugih razloga

Zašto muževima nevjera pada na pamet?
Zašto muževima nevjera pada na pamet? (Arhiva)
Više o

prevara

,

nevjera

,

muškarci

,

razlozi

Bračne nevjere su loša stvar, kako za jednu tako i za drugu stranu, no nije loše ponekad zaviriti u glavu muškarca i vidjeti zbog čega se odlučuje za takve akcije, jer je u tom slučaju moguće prepoznati signale kod partnera i regirati na vrijeme.

Istraživanje koje je pokušalo dati odgovor na ovo pitanje došlo je do zanimljivih rezultata: nepopravljivi ženskaroši su u velikoj manjini, a dvije trećine nevjernih jako grize savjest.

Naime, gotovo polovina oženjenih muškaraca odlučilo se za bračnu nevjeru iz razloga što sa suprugom više nisu emotivno dovoljno povezani, a pronašli su takav sklad s ljubavnicom. Ipak, kao što smo već naveli, dvije trećine ih se kaje zbog nevjere, no savjest im ipak nije bila tako aktivna kad su se odlučili na to.

Utjecaj okoline je vrlo često poguban, jer je 77 posto ispitanika izjavilo da su takvo ponašanje preuzeli od prijatelja koji su bili nevjerni prije njih. No, istovremeno ih 69 posto misli da su zapravo upali u zamku koju im je isplela ljubavnica svojim zavođenjem i udvaranjem.

Na kraju, samo je 8 posto muškaraca za razlog navelo loš seksualni život u braku, a 12 posto priznaje da su im ljubavnice ružnije i barem jednako stare kao i supruge.

10.03.2013. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh