« Život
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
STVARNO?

Vježbanje u paru je dobro za vezu

Vježbanje u paru s partnerom donosi nekoliko pozitivnih stvari u vezu koje jednostavno ne možete postići na neki drugi način

Vježbanje u paru je sjajna ideja
Vježbanje u paru je sjajna ideja (Arhiva)
Više o

stres

,

vježbanje

,

svađanje

,

vježbanje u paru

Vježbanje je odlično za zdravlje, no ne samo za fizičko, već i psihičko, a može odlično poslužiti i umjesto bračnog terapeuta, tvrde stručnjaci. Naime, već prvo postignuće je sjajno - ako vježbate zajedno, zajedno ćete izbaciti i negativnu energiju i bolje se uskladiti.

Naime, u tom slučaju imat ćete puno veće šanse da ostanete zajedno, jer ćete imati usklađeno raspoloženje i manje se svađati, pošto ćete se u isto vrijeme riješiti stresa. 

Nije na odmet ni činjenica da ćete tako provesti više vremena zajedno - u ovo ludo doba nije rijetkost da se parovi vide tek navečer, poprilično umorni, pod stresom i neraspoloženi. Ništa neće brže obrisati sve negativnosti od zajedničkog vježbanja. 

Naravno, u teretani ili kod kućnog zajedničkog vježbanja nužno će doći i do pozitivnog natjecanja, što u praksi znači da ćete zajedno napredovati puno brže. 

I, na kraju, očekivana vijest - imat ćete bolji seks. Osim što ste izdržljiviji i jači, često će vam pasti na pamet da se nakon napornog vježbanja zajedno otuširate ...

13.04.2015. 18:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh