« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci
SAVJETI :)

Vježbajte jogu za mršavljenje

Ako redovito vježbate jogu biti ćete vitki, a godine ne predstavljaju nikakav problem jer što je osoba starija to joj se joga još više preporučuje

Vježbajte i skidajte kilograme
Vježbajte i skidajte kilograme (Arhiva)
Više o

joga

,

mršavljenje

,

gubljenje kilograma

Joga je odlična za gubljenje kilograma, ali ne postoje određeni joga položaji koji su namijenjeni isključivo gubljenju suvišnih kilograma. Zapravo najčešće osobe koje prakticiraju jogu i nemaju problema s pretilošću.

Ako redovito vježbate jogu biti ćete vitki, a godine ne predstavljaju nikakav problem jer što je osoba starija to joj se joga još više preporučuje.

Ako želite izgubiti suvišne kilograma to mora isključivo biti zbog zdravlja, a nikako zbog izgleda ili okoline. Volite se i prihvatitite onakvima kakvi ste bez obzira koliko kila imate. Samo na taj način ćete redovito ići na treninge i nećete odustati nakon mjesec dana.

Ubrzavanje metabolizma

Ukoliko pak mislite da jednostavno samo imate spor metabolizam joga je opet najbolje riješenje jer ubrzava metabolizam. Joga dovodi organizam u prirodni balans što znači da ćete kilograme dobiti ili izgubiti kako bi tijelo moglo normalno funkcionirati.

Izvođenje vježbi joge nećete potrošiti puno kalorija, ali u jogi se ipak mogu izgubiti neželjeni kilogrami jer kod joge gubitak kilograma nije povezan sa sagorijevanjem kalorija.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com


Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
06.08.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    06.08.2021. 12:20
    Pomaze
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh