« Muškarci
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
SVAKAKO IZBJEGAVATI

Muške frizure koje žene ne podnose

Dobra frizura može se kupiti. I tu ne mislimo na razne ekstenzije ili ne daj bože tupe rješenja, već na kombinaciju prave frizure i pravog stila koji znatno može poboljšati vaš izgled

Fotografija vijesti
Više o

frizure

,

muškarci

,

Steven Hayes

Loša frizura učinit će da vas žene izbjegavaju poput virusa H1N1. Kako bi vam pomogli u vašim nastojanjima da impresionirate suprotni spol, donosimo vam listu frizura koje žene mrze i koje bi ste trebali izbjegavati u širokom luku.

1. Fudbalerka - ili drugim rječima pristojno sprijeda, razbacano odostraga, ova frizura još uvijek je, nekim čudom, preživjeli endem iz 1980-tih. Često nas asocira na poput rakova crvene njemačke ili češke turiste, s limenkama pive u ruci, majicama bez rukava i bijelim čarapama na koje idu natikače. Izbjegavati u širokom luku.

2. Konjski rep - ženama ova frizura sugerira kako se radi o čudnom pervertitu umjesto o obazrivom ljubavniku, premda mnogi muškarci misle suprotno. Istina je da u sapunicama latino ljubavnici nose ovakve frizure, ali ipak živimo u stvarnom svijetu.

3. Zalizano unatrag - što drugo reći nego da se radi o mafijaškoj frizuri, a vlažan izgled samo produbljuje dojam ljigavosti. Treba li samo spomenuti Josipa Protegu da vam sve bude jasno?

4. Razdjeljak - razdjeljak po sredini koji podsjeća na zavjese izgleda previše dječački nakon što pređete određene godine (18). Ako vam je cilj izgledati mlađe, onda ova frizura definitivno nije način. Jedino što ćete njome postići jest da nalikujete nekom od članova već zaboravljenih boy bendova iz 1990-tih.

5. Zalizano na stranu - ovoj užasan pokušaj da se prekrije ćelavost danas još jedino koriste umirovljenici koji imaju problema s alkoholom. Može proći jedino u slučaju ako ste Donald Trump, no čak i on prima kritike na svoj izgled.

6. Duga kosa - što se duge kose tiče, sve što prelazi bradu može izgledati masno i neuredno, posebice na muškarcima koji su aktivni. Istina je da je nekad duga kosa privlačila žene, no vrijeme rock zvijezda je prošlo, a vi sigurno niste nova nada.

7. Emo frizura - spada među posljednje užase modne i glazbene industrije. Radi se o stilu frizure kada vam kosa pada preko očiju kao rezultat šiški koje su preduge, a postoje različite varijacije. Ova previše stilizirana frizura odaje dojam kao da se svim silama trudite biti u trendu. A osim toga dovodi i u pitanje vaše seksualne sklonosti.

29.04.2010. 22:50:22
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    eee
    29.09.2010. 10:50
    test
  2. avatar
    angry
    12.02.2011. 01:13
    Seksualne sklonosti? Kaže se seksualnu orijentaciju, a ne sklonosti, ko da je bolest :S
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh