« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
JESTE LI ZNALI?

10 zanimljivih činjenica o muškom ponosu

Ako jedna stvar na ovom svijetu spada među one o kojima je ispričano najviše legendi i mitova onda je to muški penis...

Sve što ste željeli znati o penisu, a niste se usudili pitati
Sve što ste željeli znati o penisu, a niste se usudili pitati (Dreamstime)
Više o

penis

,

muški orgazam

,

pogrešne činjenice

,

ejakulacija

,

muški ponos

,

najveći penis

,

najduži penis

1. Najveća udaljenost koju je dosegao ejakulat muškarca iznosi nevjerojatnih 5,48 metara. Ovaj rekord postigao je izvjesni Horst Schultz. Nadamo se da pritom nije nikog pogodio.

2. Samo jedan od 400 muškaraca dovoljno je fleksibilan da izvede na sebi felacio. No pretpostavlja se da je svih 400 u jednom trenutku to pokušalo.

3. Prilikom ejakulacije, sperma može postići brzinu od 500 cm u sekundi. Imajte na umu da je prosječna vagina dugačka samo 8 cm, što znači da spermijima treba 0,15 sekudni da prijeđu cijeli put.

4. Najmanji penis ikad izmjeren iznosio je 1 cm. Statistički gledano, samo 15 posto muškaraca ima penis veći od 17 cm, dok samo 3 posto ima veći od 20 cm. Najveći dosad izmjereni penis iznosio je 34 cm, a njegov ponosni vlasnik je izvjesni Jonah Falcon.

5. Bivši majstor Charles Lennon imao je erekciju koja je trajala 10 godina, kada se podvrgnuo zahvatu kojim mu je u penis ugrađen čelićni implatant. Nakon desetljeća muke i patnje, 68-godišnjak je nagrađen s 400.000 dolara.

6. Pušenje može smanjiti veličinu penisa skoro za centimetar. Erekcija podrazumjeva dobru prokrvljenost, a pušenje sužuje krvne žile, pa tako utječe i na cirkulaciju unutar penisa. Stoga, ako ne marite toliko za vaša pluća i činjenicu da biste mogli umrijeti mladi, obratite pažnju da vaš ponos.

7. Prosječni muški orgazam traje 6 sekuni, dok ženski 23 sekunde. Što znači da ako su žene doista zainteresirane za ravnopravnost, trebale bi osigurati da muškarci imaju 4 orgazma na njihov jedan.

8. Liječnici mogu proizvesti novu kožu za žrtve opeklina i to ni više ni manje od kože obrezane novorođenčadi. Jedan takav komadić kože dovoljan je da se proizvede 23,000 kvadratnih metara nove kože, što je veličina nogometnog igrališta.

9. Penis u kojem je uživalo najviše žena mogao bi biti onaj od Kralja Fatefehija iz Tonga. On je navodno razdjevičio 37,800 žena između 1770. i 1784, što iznosi oko 7 djevica po danu.

10. Zgodniji muškarci navodno imaju bolju spermu. Naime, španjolski istraživači pokazali su volonterkama fotografije muškaraca koji su imali dobru, prosječnu i lošu spermu. Žene su uglavnom odabrale one s najkvalitetnijim sjemenom.

04.03.2014. 21:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    jebač
    04.03.2014. 22:05
    Kurčevi, kurčevi moga grada, la, la, la!
  2. avatar
    peder
    17.03.2014. 20:31
    Kaži kurac, jebo te penis.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh