« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
HE HE

Muškarci ipak ne vole mršavice

Tipična Playboyeva zečica ima mjere 89-59-86, što je 54 posto više oblina od prosječne studentice,

Obline su na cijeni
Obline su na cijeni (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

obline

,

mršave žene

,

mršavice

Diktatura modnih časopisa ipak ne uspijeva, zaključak je istraživanja provedenog u SAD, jer muškarcima se od ultra mršavih modela puno više sviđaju Playboyeve zečice koje ipak imaju nešto mesa na sebi.

Usporedba indeksa tjelesne mase pokazala je da su zečice u kategoriji normalnih cura, barem prije recentne epidemije pretilosti koja je pogodila Amerikance. 

Zečice drže istu kilažu i gabarite kao što su imale i prije 1980. godine, kad je preko dvije trećine Amerikanki imalo indeks tjelesne mase ispod broja 20, no zečice ipak imaju svoju kilažu bolje raspoređenu u oblinama od prosječnih djevojaka.

Naime, ako vas zanima, tipična Playboyeva zečica ima mjere 89-59-86, što je 54 posto više oblina od prosječne studentice, a znanstvenici su zaključili da su upravo te obline ono što ih čini toliko privlačnim muškarcima. 

Manekenke, s druge strane, imaju prosječan BMI 17.1 i niže, bitno manji opseg grudi i sličan opseg kukova, no struk im nije pretjerano izražen s obzirom na ostale mjere. Prosječno su visoke 177 cm, što je više od 99 posto žena, a ta ih visina čini još mršavijim na oko. No, glavni problem je nedostatak oblina što ih većini muškaraca ne čini pretjerano privlačnim. 

03.03.2014. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh