Život nema prethodne stranice
SAVJETI

Polifenol i testosteron - ključ bolje potencije

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Polifenoli su skupina mikronutrijenata koji se prirodno nalaze u biljkama, a poznati su po svojim snažnim antioksidativnim svojstvima. Istraživanja pokazuju da polifenoli mogu imati pozitivan… više »

COOL

HONOR se šali sa Samsungom

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

HONOR, globalni proizvođač pametnih uređaja, objavio je najmanju ispriku na svijetu vlasnicima Samsung Galaxy Z Folda, pripremajući se za europsko predstavljanje najtanjeg preklopnog telefona… više »

ZAPAMTITE!

Što trebate znati prije nego što zaigrate rulet na online kasinima?

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Online rulet postao je sastavni dio digitalnog kasina, nudeći uzbudljiv spoj sreće i strategije koji privlači kako iskusne kockare, tako i početnike. Virtualno okretanje kotača,… više »

SAVJETI

Najčešće i najveće pogreške u seksu

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Seksualni život je važan dio ljudskih odnosa, ali često može biti opterećen nesporazumima i pogreškama koje ometaju zadovoljstvo oba partnera. Iako je svaka veza jedinstvena, postoje… više »

FRUGALISTI

Životna filozofija štednje i jednostavnosti

objavljeno prije 2 dana i 20 sati

Frugalisti su pripadnici pokreta koji promovira životni stil temeljen na štedljivosti, jednostavnosti i mudrom upravljanju financijama. Riječ "frugalizam" dolazi od engleske riječi… više »

ANALIZA

Kako mobilne tehnologije transformiraju online zabavu

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Mobilne tehnologije u posljednjem desetljeću dramatično su promijenile način na koji konzumiramo online sadržaje. Danas su pametni telefoni i tableti postali neizostavni dijelovi našeg… više »

SAVJETI

Kako se menstruacija slavi diljem svijeta

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Prva menstruacija ili menarha označava važan dan kada djevojke postaju ženama, i različito je prihvaćen u različitim kulturama. Ovaj prirodni biološki proces povezuje djevojke diljem… više »

COOL

Predstavljen novi HUAWEI TruSense sustav

objavljeno prije 4 dana i 20 sati

Huawei je na velikom launch eventu u Dongguanu u Kini predstavio novi TruSense sustav tvrtkinih nosivih uređaja. Vođen inovacijama, novi sustav označava još jednu prekretnicu u… više »

COOL

Šest boravaka s nenametljivim i profinjenim daškom luksuza

objavljeno prije 5 dana i 20 sati

Trend „nenametljivog luksuza" u dizajnu i modi nimalo nije izgubio na popularnosti u 2024. godini te i dalje privlači pozornost u svijetu dizajna interijera. Dajući prednost… više »

BRAVO

Huawei nastavlja dominirati petu uzastopnu godinu

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Jedna od najutjecajnijih svjetskih udruga za potrošačku elektroniku - European Imaging and Sound Association (EISA) nedavno je otkrila osvajače svojih nagrada za 2024. godinu. Među… više »

SAVJETI

Kako prehranom doći do orgazma?

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

Prehrana igra ključnu ulogu u cjelokupnom zdravlju, a to uključuje i seksualno zdravlje. Hrana koju konzumiramo može izravno utjecati na razinu hormona, cirkulaciju krvi, energiju i… više »

UPSIĆ ;)

5 najčešćih seksualnih problema Generacije Z

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Generacija Z, koja obuhvaća ljude rođene od sredine 1990-ih do ranih 2010-ih, odrasta u svijetu gdje su teme poput seksualnosti i odnosa prisutnije nego ikad prije. Iako su otvorenost i… više »

UPS!

Uskoro počinje škola... i problemi s njom

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Roditelji često priznaju da imaju dijete s kojim "pregovaraju" o odlasku u školu. "Ne želim ići u školu!", rečenica je koju sve češće izgovaraju školarci, a… više »

SAVJETI

Ljeto u planinama - odlična ideja

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Temperature su podnošljivije, priroda nestvarno lijepa, nema gužvi, ali itekako ima doživljaja - oni kojima „more, plaža i cijeli dan klima" nije idealna opcija, dobro znaju… više »

FORA

HONOR Magic V3 i Guinnessov izazov

objavljeno prije 10 dana

Jedan od najpoznatijih influencera na platformi YouTube, SuperSaf, već je istražio revolucionarne tehnologije koje čine HONOR Magic V3 najtanjim preklopnim telefonom na tržištu. Ne… više »

skrolaj na vrh