Život nema prethodne stranice
8. 8.

Dan ženskog orgazma: otkrijte put do užitka

objavljeno prije 16 minuta

Razumijevanje ženskog užitka korisno je za sve, bez obzira na spol. Ipak, istraživanje ženskog užitka počelo je tek 2005. godine! Žene su općenito nedovoljno zastupljene u znanstvenim… više »

HEHE

Njegovo veličanstvo penis - barem ga tako muškarci zovu ;)

objavljeno prije 1 dan

Penis, kao važan dio muškog reproduktivnog sustava, često je tema mnogih znanstvenih istraživanja, ali i svakodnevnih razgovora. Evo nekoliko zanimljivih činjenica koje možda niste… više »

EH, DA...

Depresija i anksioznost - znakovi zagađenog zraka

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Studija objavljena u časopisu JAMA Network Open otkrila je da dugotrajna izloženost povišenim razinama onečišćenja zraka povećava rizik od kasne depresije kod starijih osoba.… više »

SJAJNO

Najbolje destinacije za koncerte u Hrvatskoj u nastavku ljeta

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Booking.com dijeli odabrani popis destinacija diljem Hrvatske koje su u nastavku kolovoza savršene za ljubitelje glazbe, koncerata i dobre zabave na otvorenom tijekom vrućih ljetnih… više »

SAVJETI

Idemo razbiti monotoniju u seksu

objavljeno prije 2 dana

Razbijanje monotonije u seksualnom životu ključno je za održavanje strasti i zadovoljstva u dugotrajnim vezama. Svaka veza prolazi kroz faze kada seks može postati rutina, ali postoje mnogi… više »

SAVJETI

Želite veće grudi, ali na prirodan način?

objavljeno prije 3 dana

Povećanje grudi prirodnim putem često je želja mnogih žena koje preferiraju izbjegavanje kirurških zahvata i umjetnih implantata. Postoje različite metode koje mogu pomoći u povećanju… više »

SAVJETI

Najvažnija je točna dijagnoza kad je demencija u pitanju

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Ako uočite da vaš partner, stari roditelj ili brat i sestra imaju probleme s pamćenjem i kratkoročnom memorijom možete se zabrinuti da je to znak rane demencije, no često zaboravljanje… više »

ZANIMLJIVO

Društveni odnosi važni za žene u godinama

objavljeno prije 4 dana

Žene su izloženije većem riziku od višestrukih kroničnih bolesti kako stare ako smatraju da su ti odnosi nezadovoljavajući, kažu znanstvenici. Nova studija, objavljena u časopisu… više »

SAVJETI

Zašto ne bi trebali uvlačiti trbuh

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Tanak struk, ravan trbuh i savršeno tijelo ideali su modnog svijeta i društvenih mreža koji stvaraju potencijal za ponašanje i to kod svih dobnih… više »

FORA

Zanimljive navike najinteligentijih ljudi

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Inteligencija se često povezuje s genetikom, ali navike koje najinteligentniji ljudi razvijaju kroz život igraju ključnu ulogu u njihovom uspjehu. Ove navike nisu samo pokazatelj njihove… više »

HMMM...

Borite se s ljetnom depresijom?

objavljeno prije 5 dana i 2 sata

Ljetni afektivni poremećaj nije dovoljno prepoznat iako nije rijetkost, pogotovo otkako su nastupile klimatske promjene i tjedni izloženosti toplinskim valovima.Naime, svi znaju da nedostatak… više »

SAVJETI

Prvi seks - savjeti za oba spola ;)

objavljeno prije 6 dana

Vrlo se rijetko događa da netko cijeli život proživi sa svojim prvom ljubavlju. Naravno, to ne znači da prvi puta trebate tek kliznuti u krevet s bilo kime - jer ionako je svejedno! Ne, jer… više »

SAVJETI

Kako snimiti sjajan portret mobitelom?

objavljeno prije 6 dana i 9 sati

HONOR, najbrže rastući brend pametnih telefona u Europi, ovog je tjedna nastavio svoju suradnju s poznatim fotografom Rankinom, lansirajući trodnevni događaj RankinLIVE u središtu… više »

SLUŠKE

Huawei FreeClip slušalice: Stabilnost i sigurnost za nesmetan audio doživljaj

objavljeno prije 7 dana i 7 sati

Huawei FreeClip slušalice dizajnirane su imajući na umu moderan, aktivan stil života, osiguravajući uživanje u omiljenoj glazbi ili primanje važnih poziva bez brige da će vam… više »

AI

Umjetna inteligencija: Tehnologija i razvoj online platformi

objavljeno prije 7 dana i 11 sati

Kako AI mijenja digitalni svijet: Od web stranica do online casina Umjetna inteligencija (AI) danas igra ključnu ulogu u transformaciji moderne tehnologije. Od dizajna web stranica do… više »

skrolaj na vrh