Vic dana nema prethodne stranice
VIC DANA

Mujine muke po hemoroidima

objavljeno prije 14 sati

Mujo dobio hemoroide, mučili ga danima, pa je napokon odlučio otići do liječnika. Liječnik ga pregleda i kaže: - Da, imate hemeroide, ali nema brige, to se može izliječiti ovim čepićima. Evo… više »

VIC DANA

Fatini mokri snovi po cesti

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

Fata sjedi s Habibom na kavi i komentiraju frajere u prolazu. Gledaju im u prepone i pokušavaju pogoditi koliki im je. Nakon nekog vremena naleti jedan kojem se jasno vidi da mu visi… više »

VIC DANA

Vic o brzini

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Dakle, što je najbrže na svijetu? E pa, evo par likova koji su pokušali dati pravi odgovor... Biolog: "Najbrži je treptaj oka. To se dogodi, a da nitko i ne zna da se dogodilo."… više »

VIC DANA

Par viceva iz Dubrave... zagrebačke, naravno

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Pitanje: Kako se zove dječji zbor iz Dubrave?   Odgovor: Kalibri       --------------------------------- Upucava se tip iz Dubrave komadu, studentici:   - I, kaj… više »

VIC DANA

Mujo uvijek misli da je šef u kući...

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Mujo dolazi kući kasno, lagano pijan, zaudara na ćevape i rakiju. Fata ga dočeka s valjkom za tijesto u ruci i počne ga mlatiti iz sve snage. Mujo izbjegava udarce, ali kad je postalo opasno,… više »

VIC DANA

Muju i tuš kabina na baušteli

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

Mujo otišao na bauštelu u Njemačku i tamo se smjestio u jednu kuću zajedno s još desetak jarana iz Bosne. Nakon par dana dolazi njemu Haso i pita: - Mujo, bolan, jel'… više »

VIC DANA

Kako Mujo hvali svoj novi stan

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

Mujo kupio nov stan, pa se hvali Hasi: - Pazi ti ljepote, prostora... imam sad ja svoju sobu, a Fata svoju, ne moram je više slušat' kako hrče... Haso ga zbunjeno pogleda i… više »

VIC DANA

Kad Mujo želi isprobati telefonski seks s Fatom

objavljeno prije 7 dana i 15 sati

Mujo i Fata se spremili za spavanje, uvalili se u krevet i Fata taman počne tonuti u san, kad začuje Muju: - Jesi li za seks? Fata promrmlja: - Ne mogu, bolan, umorna sam ... A Mujo… više »

VIC DANA

Mujo i noćni vampir u sobi

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Mujo dođe u hotel, uzme jedinu slobodnu sobu, te ode spavati. Oko ponoći iz ormara izleti vampir i kaže: - Ja sam vampir Plavo oko i napit ću ti se krvi! Mujo mu odgovori ispod deke: - Nemoj… više »

VIC DANA

Fata i njeni orgazmi

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Fata zasjela s prijateljicom Habibom na kavi u čaršiji, i nakon nekog vremena se razgovor, po običaju, prebaci na seks. Habiba se raspričala o tome kako nju njen Haso ovako i onako, pa… više »

VIC DANA

Kad Mujo pošalje Fatu psihijatru

objavljeno prije 10 dana i 15 sati

Kad se Fata počela čudno ponašati, na poslu joj preporuče da posjeti psihijatra. Fata, prilično nadrkana, ode na zakazanu seansu i nakon nekog vremena upita je pshijatar: - Imate li… više »

VIC DANA

Kad plavuša priča o djeci

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

Dvije plavuše se našle na kavi i započnu razgovor. Nakon nekog vremena prebace se na temu djece, i jedna duboko uzdahne i reče: - Jel' tako da je trudnoća u četrdesetima… više »

VIC DANA

Plavušu vara muž?!

objavljeno prije 12 dana i 15 sati

Dvije plavuše sjede na kavi, a jedna od njih tužno miješa kavu. Druga se zabrine pa je upita: - Zašto si tužna, što se dogodilo? Ova nevoljko odgovara: - Ma pusti,… više »

VIC DANA

Mujo i Mujica igraju nogomet

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

Krenuo Mujo ranije s posla kući, i kad je stigao pred zgradu, vidi kako se njegov sin, mali Mujica, igra s loptom. Mujo ostavi torbu, skine sako i zaigra s Mujicom na dva mala. Nakon nekog… više »

VIC DANA

Kad pandur zaustavi plavušu...

objavljeno prije 14 dana i 15 sati

Plavušu zaustavi policajac i krene normalna priča:  - Vozačku, molim vas. - Nemam. - Onda ću vas morati kazniti! Policajac piše kaznu, a plavuša će: - Ali nemam… više »

skrolaj na vrh