Televizija
COOL

Kako su Simpsoni predviđali budućnost

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Simpsoni zabavljaju gledatelje diljem svijeta već više od 30 godina, a autori serije postavili su standarde za ostale animirane sitcome zbog gostovanja brojnih slavnih… više »

NAJAVE

Nestali - uzbudljiva prva sezona na AXN Adriji

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Napeti američki krimi serijal "Nestali" premijerno počinje s emitirati danas na AXN Adriji. Radnja serijala vrti se oko mlade Kit "Kick" Lannigan koja je kao dijete preživjela otmicu, a… više »

COOL

Optima Telekom uključio HBO Premium u svoje pakete

objavljeno prije 5 godina

Optima Telekom lansirao je proljetnu promotivnu ponudu koja u duo i trio paketima, bez naknade, donosi najbolje filmske naslove iz HBO Premium paketa te tablet za samo 1 kunu, jednokratno bez… više »

GoT/Wikipedia
OSMA SEZONA

Game of Thrones - tko će vladati Westerosom?

objavljeno prije 5 godina

Game of Thrones iliti Igra prijestolja je dosad najskuplj, najgledanija, najnagrađivanija i najviše piratizirana televizijska serijau povijesti. Fanovi već mjesecima čekaju osmu i… više »

GOT!

Game of Thrones kviz i društvene igre u Vintage Industrialu

objavljeno prije 5 godina

U srijedu 10. travnja od 20.30 testirajte svoje znanje unutar i izvan granica Westerosa uz tematski kviz s bogatim nagradnim fondom, a osigurali smo vam i niz suvremenih društvenih… više »

NAJAVE

Druga sezona serije Odsutnost stiže 25. travnja na AXN

objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca

Sony Pictures Television danas je najavio kako će se druga sezona hvaljene serije "Odsutnost", snimane u Sofiji, vratiti na AXN Adriu u četvrtak, 25. travnja. "Odsutnost", sa Stanom Katic… više »

GOT

Igra prijestolja - poznat datum emitiranja prve epizode osme sezone

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

Igra prijestolja došla je do osme, posljednje i najiščekivanije sezone, a HBO je napokon objavio datum prikazivanja prve epizode - 14. travnja 2019.  Datum početka osme… više »

VIVID TV

Vivid dostupan na još više platformi u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Vividova brzorastuća televizijska divizija dio Vivid Entertainmenta u Los Angelesu, najavljuje da je kanal Vivid TV od studenoga 2018. godine, dostupan u Hrvatskoj putem EVOTV/HPP, pružatelja… više »

POGLEDAJTE

WWF i Netflix snimili dokumentarni film "Naš planet"

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

Svjetski priznati prirodoslovac Sir David Attenborough bit će narator nadolazećeg Netflixovog serijala "Our Planet" (Naš planet), koji će premijerno biti prikazan na Netflixu 5.… više »

DISCOVERY

Discovery i PGA TOUR pokreću GOLFTV

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Discovery i PGA TOUR su predstavili GOLFTV, karakterističan brend koji pod okriljem PGA TOUR-a ujedinjuje poklonike golfa diljem svijeta. GOLFTV je podloga za novi međunarodni video streaming… više »

LOOL

Bert i Ernie su samo - frendovi

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Bert i Ernie, dvije muške lutke iz dječje televizijske serije Sesame Street, najbolji su prijatelji, objavili su u utorak producenti opovrgnuvši izjavu jednog od scenarista da… više »

Igra prijestolja poharala Emmyje

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Game of Thrones, kultna serija HBO-a i Čudesna gđa. Maisel najveći su dobitnici ovogodišnje dodjele nagrada Emmy koja se održala u ponedjeljak u Los Angelesu. Najvećim gubitnicima se… više »

SERIJE

Druga sezona serije Odsutnost krenula u produkciju

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Sony Pictures Television danas je objavio da će se, od kritike hvaljeni triler "Odsutnost", vratiti na Sonyjev kanal AXN u Adriji u 2019. godini. Produkcija druge sezone započela je u Sofiji… više »

EMMY

Večeras su Emmyi, tko će ih pokupiti najviše?

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Konkurencija je jaka, kažu stručnjaci za dodjelu nagrada, dijelom i zato što su se mnoge serije i zvijezde vratile na ekrane nakon što ih je prošle godine u… više »

AXN

Heads Up Daily svakodnevno na AXN Spinu od 10. rujna

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Heads Up Daily ili, skraćeno, HUD dnevni je magazin posvećen gamingu koji će se moći gledati ekskluzivno na AXN Spinu od 10 rujna. HUD je idealna destinacija za sve vezano uz e-sport i… više »

skrolaj na vrh