Televizija
1942-2020

Terry Jones otišao je Brianu

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Terry Graham Parry Jones, britanski komičar, glumac, režiser, pisac, autor povjesničarskih dokumentaraca i bivši član komičarske grupe Monty Python otišao je… više »

NAGRADE

Netflix poharao nominacije za Zlatni globus

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Dodjela filmske nagrade Zlatni globus smatra se početkom vrhunca sezone filmskih nagrada, a ovogodišnju 77. po redu, koja će se održati u nedjelju 5. siječnja, mogla bi obilježiti… više »

SERIJE

U tami - nova AXN premijera

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Za sam kraj godine i početak iduće AXN Adria donosi odabrane priče iz poznatog horor serijala „U tami". Od 25. prosinca do 14. siječnja na male ekrane stiže ukupno sedam naslova… više »

COOL

Netflix unajmio kino dvoranu

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Premda oštro kritiziran zbog toga što svojom uslugom uskraćuje istinsko kinematografsko iskustvo gledateljima, Netflix je najavio da će dugoročno unajmiti kultnu… više »

SJAJNO!

Matchday - Inside FC Barcelona, novi službeni dokumentarac

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Rakuten, Inc., FC Barcelona, i Rakuten TV predstavili su Matchday - Inside FC Barcelona, službenu TV dokumentarnu seriju FC Barcelone, koja klub prati kroz sezonu 2018. - 2019. i predstavlja… više »

NAJAVE

HBO naručio snimanje Kuće zmajeva

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

HBO je dao je zeleno svjetlo za snimanje serije "Kuća zmajeva" (House of the Dragon), koja donosi priču čija se radnja odvija 300 godina prije događaja iz izvornog serijala, "Igre… više »

NAGRADE

Nominacije za Rock and Roll Hall of Fame za 2020.

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Rock and Roll kuća slavnih u utorak je objavila tko su nominirani za ulazak u ovu instituciju čiji je vlasnik Rock and Roll Hall of Fame Foundation. Od 16 izvođača koji su ušli u uži… više »

COOL

Trey Parker i Matt Stone trolaju Kinu

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Autori poznate serije South Park uputili su "ispriku" Kini, kojom se zapravo rugaju onima koji su cenzurirali njihovu seriju. Naime, u zadnjoj epizodi jedan od likova, Randy,… više »

GoT/Wikipedia
NAGRADE

Igra prijestolja pomela Emmyje

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Igra prijestolja osvojila je Emmy za najbolju dramsku seriju, a mračna britanska komedija Fleabag bila je najveće iznenađenje večeri na svečanoj dodjeli televizijskih nagrada u nedjelju u Los… više »

ROĆKAS

Batman slavi 80.-ti rođendan

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Noćne ptice jučer su se mogle zapitati je li Batman stigao u njihovu četvrt, na 80. godišnjicu stvaranja tog omiljenog superheroja koja je obilježena njegovim poznatim… više »

NAGRADE

Game of Thrones love rekord na dodjeli Emmyja

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Igra prijestolja će pokušati ispisati povijest posljednji put na dodjeli nagrade Emmy 22. rujna u Los Angelesu gdje će se na glamuroznoj svečanosti okupiti televizijska elita i… više »

SERIJE

Amazon će snimati Gospodara prstenova na Novom Zelandu

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Novi Zeland, koji je već dobro zaradio filmovima o Hobbitima, ponovno će biti filmski set, ovaj put za televizijsku seriju, potvrdio je Studio Amazon naznačivši da bi to mogao biti… više »

POGLEDAJTE

White Rabbit predstavlja Gangstera

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Online serija o jedinstvenim ljudima i njihovim pričama pokrenuta je u svibnju ove godine, a upravo je objavljen drugi nastavak. Radi se o serijalu koji prati različite ljude, fokusira se na… više »

POGLEDAJTE

ACTIVATE: The Global Citizen Movement na National Geographicu

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

National Geographic sinoć je u SAD-u premijerno prikazao prvu epizodu dokumentarnog serijala ACTIVATE: THE GLOBAL CITIZEN MOVEMENT. Riječ je o dokumentarnom serijalu u šest dijelova… više »

ODLUKA

Eurovizija 2020. održat će se u Rotterdamu

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Nizozemski Rotterdam bit će domaćin 65. natjecanja Eurovizije iduće godine, objavili su organizatori u petak, nakon što je taj lučki grad pobijedio u izboru u kojem je bio i južni grad… više »

skrolaj na vrh