« Televizija
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
HBO

Premijera nove HBO serija "Tridesetmetarski val"

Nova dokumentarna HBO serija „Tridesetmetarski val“ (100 Foot Wave) imat će premijeru 19. srpnja na HBO GO-u, kada u ponudu stiže prva epizoda

Tridesetmetarski val
Tridesetmetarski val (Arhiva)
Više o

HBO

,

serija

,

Tridesetmetarski val

Ova šestodijelna dokumentarna serija intimno bilježi desetljetnu odiseju pionira surfanja Garretta McNamare koji je nakon posjeta portugalskom Nazaréu, u nadi da će pokoriti tridesetmetarski val, doveo sport na još višu razinu te s lokalnim stanovništvom pomogao preobraziti malo ribarsko mjesto u najistaknutiju svjetsku destinaciju za surfanje na velikim valovima.

Serija prikazuje zajednički duh i neustrašivu strast koju dijele McNamara i surferi velikih valova iz cijelog svijeta dok se bore s ozljedama koje im mijenjaju živote i promašajima u zajedničkoj potrazi za nezamislivim.

Prostirući se na četiri kontinenta, „Tridesetmetarski val" nadahnjujuća je priča skupine ljudi u misiji za postizanjem novih visina, ali i o gradu i sportu koji su zauvijek promijenjeni jednim naizgled nemogućim snom.

Redatelj i izvršni producent serije je nagrađivani filmaš Chris Smith, a ostali izvršni producenti su dobitnik Emmyja i Zlatnoga globusa Joe Lewis, Maria Zuckerman, Ryan Heller i Michael Bloom.

16.07.2021. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh