Spektakli
NAGRADE

People's Choice proglasio osobu godine

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Kao i dodjela MTV Europe Music Awards, tako je i dodjela People's Choice Awards održana pred virtualnom publikom u Californiji. Glumica Tracee Ellis Ross je dobila nagradu Fashion… više »

ZANIMLJIVO

Lovci na viruse na National Geographicu

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Dok se trenutačno cijeli svijet nalazi u COVID-19 krizi, nije lako razmišljati o tome što nam budućnost nosi. No, oni na prvoj liniji znanosti znaju da najgore možda tek… više »

UPS!

Depp počeo gubiti poslove

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Johnny Depp je na Instagramu napisao kako je od njega zatraženo da napusti popularnu filmsku franšizu, smještenu u svijet čarobnjaka iz pera autorice Harryja Pottera J.K.… više »

CIRKUS

Borat 2 - što nam je pripremio

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Guardian prenosi vijest da je film zapravo već snimljen, da ga je Cohen snimao tijekom pandemije, te da je već u fazi zatvorenih prikazivanja za potrebe posljednjih prilagodbi. Naslov… više »

NAGRADE

Tri serije dominirale Emmyjima

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Nasljeđe, Schitt's Creek i Čuvari dominirale su ovogodišnjom dodjelom nagrada Emmy koja se zbog koronavirusa preselila u virtualni svijet i odisala kućnom atmosferom,… više »

SHOW MUST...

Dodjela Emmyja ove godine virtualno i uživo

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Komičar Jimmy Kimmel bit će domaćin 72. ceremonije dodjele Emmyja u nedjelju i vodit će je iz praznog kazališta u Los Angelesu, u kojem su mjere kretanja još uvijek strogo… više »

COOL

Reality show za - put na ISS?

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Američka produkcijska kuća predlaže televizijski reality show u kojem će se u cijelom svijetu tražiti ljubitelj svemira koji će osvojiti put na Međunarodnu svemirsku postaju - ISS. … više »

MOLIM?

Filmovi za Oscara trebaju ispuniti kriterije različitosti?

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

Akademija je postavila četiri standarda za koja se nada da će poslužiti borbi protiv diskriminacije u društvu i potaknuti ravnopravnu zastupljenost svih u stvaranju filmova. Oscari su… više »

COOL

Stonesi otvaraju - trgovinu

objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci

U trgovini u Carnaby Streetu RS No.9 prodavat će se odjeća, obuća i glazba. U njoj se nalazi video zid na kojem se prikazuje film o bendu, zvučna instalacija na temelju pjesme iz 1960-ih… više »

WOW!

Birkinice otišle za vrtoglave iznose

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Izuzetno rijetka torbica Hermès Diamond Himalaya Birkin 25 izrađena je iz kože nilskog krokodila i s uresima od 18-karatnog bijelog zlata i dijamanata. Birkin je model iz 2016.… više »

COOL

Jonathan Pryce dobio prestižnu ulogu

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Velški glumac je ranije ove godine nominiran za Oskara za ulogu u seriji "The Two Popes", također za Netflix. Zajedno s Imeldom Staunton kao kraljicom Elizabetom II. igrat će… više »

STVARNO?

Disney gasi brend 20th Century Fox

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Filmski studio 20th Century Fox producirao je filmove poput Avatara, a nastao je 1935. godine spajanjem kompanija Twentieth Century i Fox Films, podsjeća BBC. 20th Century Fox Television vuče… više »

THE ROCK

Dwayne Johnson je opet najbogatiji

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Taj bivši hrvač navodno je zaradio 87,5 milijuna dolara u razdoblju između 1. lipnja 2019. i 1. lipnja 2020. godine, uključujući i 23,5 milijuna dolara od Netflixova trilera "Red… više »

NAGRADE

Dodjela nagrada Emmy održat će se online

objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci

Objava je bila očekivana s obzirom na ograničenja i zabrane uvedene od izbijanja epidemije koja je desetkovala industriju zabave. Dodjela nagrada Emmy, televiizijskog ekvivalenta Oskara,… više »

FRKA

Cirque du Soleil pred bankrotom

objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci

Zabavna tvrtka sa sjedištem u Montrealu borila se da održi poslovanje uslijed ograničenja koronavirusom koja su započela u ožujku što ih je prisililo da otpuste oko 95 posto… više »

skrolaj na vrh