Skijanje
zoi

Bode Miller vraća se u reprezentaciju SAD-a

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Negdašnji najbolji skijaš svijeta Bode Miller vraća se pod okrilje američke reprezentacije nakon što je dvije sezone imao svoju momčad s posebnim sponzorima i trenerima.… više »

DOBAR RAZLOG

Renate Goetschl najavila kraj karijere

objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci

Renate Goetschl, jedna od najboljih austrijskih skijašica u utorak je objavila da prekida karijeru. Tridesetčetverogodišnja 'kraljica brzih disciplina' odlučila se na prekid… više »

Odlazi Anja Paerson

objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Sedmerostruka svjetska prvakinja Šveđanka Anja Paerson namjerava se povući iz profesionalnog bavljenja skijanjem na kraju sezone 2009.-2010. "Kako bi imala energije da ostvarim svoj… više »

Ana Jelušić i Ivica Kostelić prvaci u slalomu

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Ana Jelušić i Ivica Kostelić novi su državni prvaci u slalomu održanom danas na Platku. U konkurenciji skijaša Kostelić je pobijedio s rezultatom 1:51.94, drugo mjesto sa 1:29… više »

Ivica izgubio sve, Grangeu mali Globus

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Benjamin Raich pokazao je da je opterećenje bilo preveliko. Krenuo je izuzetno oprezno, pokušavajući samo doći do cilja jer Svindal nema prevelike šanse za osvajanjem bodova u… više »

veleslalom aare

Ivica ostao u igri za broncu

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Nakon prve trke situacija nije izgledala pretjerano bajkovito, jer je Ivica u prvoj vožnji bio prilično rezerviran i spor, završivši je s preko dvije sekunde zaostatka za… više »

SUPER G

Lindsey Vonn osvojila treći Globus

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Najbolja skijašica svijeta Amerikanka Lindsey Vonn osvojila je i treći kristalni Globus ove sezone. Nakon što je osigurala naslov ukupne pobjednice Svjetskog kupa, te pobjedu u… više »

Ivica opet bez bodova, Svindal povećao vodstvo

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Nakon superveleslaloma situacija na ljestvici ukupnog poretka najboljih svjetskih skijaša sugerira da je Ivica Kostelić ostao tek kandidat za treće mjesto u ukupnom poretku.… više »

AAre

Svindalu spust i vodstvo u ukupnom poretku

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Ivica Kostelić osvojio je 17. mjesto na zadnjem spustu sezone u švedskom Aareu, te je izgubio vodeću poziciju u ukupnom poretku Svjetskog kupa tri utrke prije kraja. Kostelić je sa 17.… više »

Pobjeda Kroella, Kostelić i Raich i dalje prvi

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Austrijanac Klaus Kroell pobijedio je u današnjem spustu Svjetskog kupa u norveškom Kvitfjellu. Kroellu je to prva pobjeda u spustu i druga u karijeri. Hrvatski skijaš… više »

SPUST U KVITFJELLU

Raich dostigao Kostelića

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojivši 36. mjesto u današnjem spustu u norveškom Kvitfjellu ostao je bez bodova, a kako je Austrijanac Benjamin Raich… više »

Bode Miller odmara do slijedeće sezone ili...

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Američki skijaš Bode Miller, koji je nakon Svjetskog prvenstva u Val d'Iseru već propustio utrke Svjetskog kupa održane u Sestriereu i Kranjskoj Gori, objavio je kako ove sezone… više »

Lizerouxu slalom, Kostelić vodi i dalje

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Francuz Julien Lizeroux pobijedio je u današnjem slalomu Svjetskog kupa u Kranjskoj Gori, a hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je 11. mjesto (+0,97), te je zadržao vodstvo u… više »

kranjska gora

Ligety pobijedio, Ivica ostao prvi

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Amerikanac Ted Ligety pobijedio je u današnjem veleslalomu Svjetskog kupa u Kranjskoj Gori, a hrvatski skijaš Ivica Kostelić završio je na 20. mjestu (+1,76), te je… više »

novinari skijaju

Skijanje.hr najbrži na novinarskom veleslalomu

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Na Sljemenu se proteklog petka održala utrka za sportske novinare pod pokroviteljstvom VIP-a. Na startu se okupilo dvadesetak hrvatskih novinara koji su bili podijeljeni u timove. Svaki tim… više »

skrolaj na vrh