Skijanje
SLALOM

Ivica Kostelić osvojio treće mjesto u Leviju

objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci

Ivica Kostelić otvara sezonu slaloma u finskom Leviju. Nakon otkazivanja druge vožnje veleslaloma u Soldenu, gdje je imao velike šanse za odličan plasman, i sezonu u omiljenoj… više »

TEK 40.

Ana Jelušić nije uspjela ući u drugu vožnju u Leviju

objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci

Ana Jelušić sa zaostatkom od 3.15 sekundi nije uspjela ući u drugu vožnju - zauzela je 40. mjesto. Vozila je bez većih pogrešaka, ali presporo da bi mogla ući među prvih 30 i… više »

DOBRE PRIPREME

Ana Jelušić: S novim skijama se želim vratiti na slalomski vrh

objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci

Moj cilj ove sezone je povratak u prvu jakosnu skupinu, među sedam najboljih slalomašica svijeta i zato jedva čekam prvu utrku u finskom Leviju, kazala je na konferenciji za novinare u… više »

ŠTETA ZA IVICU

Zbog magle otkazan veleslalom u Soeldenu

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Veleslalomska utrka Svjetskog kupa skijaša u ausrijskom Soeldenu otkazana je zbog nemogućnosti da se održi druga vožnja, pa je Ivici Kosteliću propao najbolji rezultat na otvorenju… više »

PRVA UTRKA

Kostelić deseti u prvom laufu veleslaloma u Soeldenu

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić zauzima deseto mjesto nakon prve vožnje veleslaloma na austrijskom ledenjaku Soeldenu na otvorenju sezone Svjetskog kupa. Kostelić je sa… više »

OLIMPIJSKI POBJEDNIK

Didier Defago propušta cijelu sezonu zbog ozljede

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Didier Defago propustit će predstojeću skijašku sezonu zbog ozljede lijevog koljena, objavio je u četvrtak Švicarski skijaški savez. Defago je ozljedu zadobio u srijedu… više »

47. KONGRES

SP u skijanju 2015. održat će se u Vailu i Beaver Creeku

objavljeno prije 14 godina

Međunarodni skijaški savez (FIS) na svom je 47. kongresu održanom u Antalyji odredio domaćine svjetskih prvenstava u alpskom i nordijskom skijanju 2015. godine. Za domaćine SP u… više »

ULAGANJE U NAJBOLJE

HOO: Fak i Kostelić imat će punu financijsku potporu

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora odlučilo je na 14. sjednici, koja je održana danas u Zagrebu, dopuniti odluke o produljenju roka isplate olimpijskih stipendija i ostalih financijskih… više »

SKUP SPORT

Ivica Kostelić tijekom sezone zaradio 125.000 eura

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Prema podacima Međunarodne skijaške federacije (FIS) najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić u protekloj sezoni zaradio je 125.000 eura zauzevši šesto mjesto na… više »

USPJELA

Maria Riesch uzela Mali kristalni globus u slalomu

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Hrvatska skijašica Ana Jelušić zauzela je 19. mjesto u zadnjem slalomu sezone u subotu u Garmisch Partenkirchenu s vremenom 1:53.71 i zaostatkom od 4,47 sekunde za pobjednicom… više »

SVJETSKI KUP

Kostelić 10. u zadnjem slalomu sezone, Herbstu mali Kristalni globus

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je 10. mjesto u zadnjem slalomu sezone za Svjetski kup u Garmisch Partenkirchenu u subotu s vremenom 1:45.43 i zaostatkom od 1,80… više »

GARMISCH PARTENKIRCHEN

Ana Jelušić na 20. mjestu nakon prve slalomske vožnje

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Hrvatska skijašica Ana Jelušić zauzela je 20. mjesto nakon prve vožnje slaloma za Svjetski kup u Garmisch Partenkirchenu u subotu s vremenom od 59.91 i velikim zaostatkom od… više »

51.72

Kostelić 19. nakon prve vožnje slaloma u Garmisch Partenkirchenu

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić plasirao se u drugu vožnju slaloma za Svjetski kup u Garmisch Partenkirchenu u subotu zauzevši 19. mjesto u prvoj vožnji s vremenom 51.72… više »

TREĆI PUT ZA REDOM

Lindsey Vonn osvojila Svjetski kup

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Amerikanka Lindsey Vonn (25) treću je godinu osvojila naslov ukupne pobjednice Svjetskog kupa za skijašice zahvaljujući pobjedi u superveleslalomu na završnici u… više »

ZAVRŠNICA KUPA

Janka prvi, Ivica 10. u prvoj vožnji veleslaloma

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Nakon prve vožnje današnjeg veleslaloma Svjetskog kupa na završnici sezone u Garmisch Partenkirchenu u vodstvu je Švicarac Carlo Janka. Drugi je Talijan Davide Simoncelli… više »

skrolaj na vrh