« Nogomet
objavljeno prije 7 godina
EUROSPORT

Der Klassiker na Eurosportu 2

Prošli međusobni sraz imali su u studenom prošle godine na Westfalenstadionu, a slavila je Borussia. Bayern se sprema za osvetu, u subotu stoga očekujemo iznimno napetu utakmicu

Der Klassiker po 114. put
Der Klassiker po 114. put (Eurosport)
Više o

Bundesliga

,

Eurosport 2

,

Der Klassiker

Hoffenheim je uspio! Slomili su Bayern 1:0 i to zahvaljujući sjajnom zgoditku Andreja Kramarića. Ovo je tek drugi poraz Bavaraca ove sezone. Njihovi najbliži suparnici na tablici kolo su završili pobjedama, ali izgledi Bayerna za osvajanje naslova nisu poljuljani. Ipak, u subotu ih čeka izuzetno napeta utakmica, ni manje ni više nego Der Klassiker!

Borussia Dortmund stiže na okršaj, 114. u povijesti, a 95. u Bundesligi. Prestiž pobjede u derbiju apsolutni je motiv za obje momčadi. Prošli međusobni sraz imali su u studenom prošle godine na Westfalenstadionu, a slavila je Borussia. Bayern se sprema za osvetu, u subotu stoga očekujemo iznimno napetu utakmicu. Bayern München - Borussia Dortmund ne teren izlaze u 18.30 uz prijenos uživo na Eurosportu 2.

28. kolo Bundeslige počinje danas, Werder dolazi u Frankfurt nakon 6 pobjeda i 1 izjednačenim rezultatom u proteklih 7 utakmica. Domaćini su pak u zadnjih 8 utakmica samo 2 puta izvukli bod, bez ijedne pobjede. Prednost momčadi Nike Kovača svakako je u domaćem terenu, ali teško će zaustaviti nalet u kojem je Werder. Susret Eintracht Frankfurt - Werder Bremen pratite na Eurosportu večeras od 20:30.

Ovosezonsko iznenađenje, RB Leipzig, drži drugu poziciju na ljestvici i nastojat će je zadržati kroz narednih 7 utakmica koliko je ostalo do kraja sezone. U subotu dočekuju Bayer Leverkusen. U njihovom posljednjem dvoboju prošle godine palo je čak 5 golova, a slavio je Leipzig 3:2. Utakmica RB Leipzig - Bayer Leverkusen se igra u subotu u 15:30 uz izravan prijenos na Eurosportu 2.  

Hertha Berlin i FC Augsburg odmjeravaju snage u nedjelju. I dok Herthi pobjeda treba zbog plasmana u europska natjecanja, Augsburgu je pak nužna za osiguranje ostanka u ligi. Utakmica počinje u 15:30 uz izravan prijenos na Eurosportu 2.

Kad smo kod ostanka u ligi, posljednji susret 28. kola igraju Ingolstadt - Darmstadt, koji su doslovno na dnu ljestvice. Darmstadt nema nekih realnih šansi za spas, ali Ingolstadtu dvije uzastopne pobjede bude nadu u pomak na tablici. Utakmica na domaćem terenu protiv Darmstadta daje im veliku šansu da nastave pobjednički niz. Ako propuste priliku, nesretan kraj je itekako moguć. Susret Ingolstadt - Darmstadt pratite uživo na Eurosportu 2  u nedjelju od 17:30.  

07.04.2017. 12:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh