Nogomet
TRANSFERI

Hoće li Ivan Rakitić ovog ljeta napustiti Barcelonu?

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić mogao bi do kraja prijelaznog roka napustiti redove Barcelone, a kao najizgledniju novu destinaciju za njega španjolski mediji navode talijanskog… više »

LIGA PRVAKA

Pregled, Rosenborg - Dinamo Zagreb

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Hrvatski prvak Dinamo je dobrom predstavom u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka na svom terenu protiv norveškog Rosenborga napravio veliki korak prema plasmanu u grupnu fazu Lige… više »

PITANJA

Koju ulogu će imati Ivan Perišić u Bayernu?

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić zamijenio je dres milanskog Intera onim FC Bayerna, na čijoj klupi sjedi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač. Ovaj transfer je od mnogih,… više »

LIGA PRVAKA

Dinamo protiv Rosenborga u borbi za Ligu prvaka

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Pred zagrebačkim Dinamom je još jedna prepreka do plasmana u grupnu fazu Lige prvaka - aktualni norveški prvak Rosenborg, nimalo lagan, ali nikako ne i neprelazan protivnik, s… više »

EUROKUPOVI

Dinamo i Rijeka dobili lake protivnike

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Dinamo će u play-offu Lige prvaka igrati protiv pobjednika iz dvoboja između slovenskog Maribora i norveškog Rosengorga, odlučeno je današnjim ždrijebom u Nyonu. Prvu utakmicu… više »

MERCATO

Prvenstva počinju, Hrvati teme prijelaznog roka

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Europske vrhunske momčadi polako se vraćaju kućama s pripremnih utakmica širom svijeta, ali i dalje se ne znaju startne postave većine njih - naime, nekoliko vrhunskih igrača i dalje… više »

ODLUČENO?

Lewandowski ostaje u Bayernu

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Robert Lewandowski postao je legenda Bayerna, baš kao što se i očekivalo kad je 2014. prešao iz Borussie Dortmund kao najbolji strijelac lige. Od tada je odigrao 158… više »

SAZNAJEMO

Ivan Rakitić negirao glasine o prelasku u Inter

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ljutito je reagirao na brojne medijske napise o tome kako je dogovorio prelazak u redove milanskog Intera u predstojećem ljetnom prijelaznom roku, koji… više »

EL

Dinamo protiv Benfice u osmini finala EL

objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec

Dinamo će igrati protiv portugalske Benfice u osmini finala Europa lige. Prva utakmica osmine finala na rasporedu je 7. ožujka (četvrtak) na Maksimiru, a revanš 14. ožujka u… više »

SAZNAJEMO

Fulham zainteresiran za Marka Pjacu

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

Razočaranje je najbolja riječ kojom se može opisati prvi dio sezone Marka Pjace u redovima Fiorentine. No, interesa za usluge hrvatskog reprezentativca ne nedostaje, a čini se kako je… više »

EUROPA LIGA

Dinamo protiv Plzenja u Europa ligi

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

Izvučeni su parovi nokaut faze Europa lige, a Dinamo je izvukao protivnika, reklo bi se, po mjeri - češkog prvaka Plzenj. Utakmice se igraju 14. i 21. veljače, a Dinamo će u prvom… više »

SPEKTAKLI

Izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka 2018./2019.

objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca

Liga prvaka došla je do osmine finala, a ždrijeb je i ove godine spojio neke sjajne parove, uz par naizgled lakih prolaza, no... Prvoplasirane momčadi skupina bile su nositelji u… više »

SPONZORI

Visa potpisala ugovor s UEFA-om za ženski nogomet

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Visa, svjetski lider u digitalnom plaćanju, najavila je višegodišnje partnerstvo s organizacijom UEFA. Visa će postati prvi sponzor UEFA-e posvećen ženskom nogometu. Charlotte… više »

EURO 2020

Hrvatska u skupini E kvalifikacija za EURO 2020

objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca

Hrvatska je smještena u skupinu E nakon izvlačenja skupina za kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. Protivnici su na papiru najlakši - Wales, Slovačka, Mađarska i… više »

SAZNAJEMO

Preokret u Münchenu: Uli Hoeness javno podupire Niku Kovača

objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci

S pobjedom u Ligi prvaka nad AEK Atenom (2:0) Niko Kovač privremeno je osigurao mir u Bayernu. Ipak, trenutna sezona još uvijek ne ide prema planu kod njemačkog prvaka. Bavarci su na… više »

skrolaj na vrh