« Nogomet
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
SAZNAJEMO

Ivan Rakitić negirao glasine o prelasku u Inter

Rakitić je sam odlučio putem svog Instagram profila odbaciti sve špekulacije o svom odlasku iz Barcelone

Rakitić želi ostati u Barceloni
Rakitić želi ostati u Barceloni (Arhiva)
Više o

Ivan Rakitić

,

Inter

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ljutito je reagirao na brojne medijske napise o tome kako je dogovorio prelazak u redove milanskog Intera u predstojećem ljetnom prijelaznom roku, koji su se posljednjih dana pojavili prije svega u španjolskim, ali i talijanskim medijima.

Rakitić je već duže vrijeme u pregovorima s čelnicima Barcelone oko produženja svog ugovora s ovim klubom za dodatne tri godine, ali kako ti pregovori za sada nisu rezultirali dogovorom sve su češće špekulacije oko njegovog odlaska. One su se dodatno pojačale kad se dan nakon loše igre i poraza u polufinalu Lige prvaka od Liverpoola nasmiješen slikao sa sinom bivšeg predsjednika Seville. Posljednje vijesti u španjolskim medijima govorile su kako je Ivanov brat Dejan već u pregovorima oko uvjeta suradnje tridesetjednogodišnjeg nogometaša s Interom, no Rakitić je sam odlučio putem svog Instagram profila odbaciti sve takve špekulacije.

"Ako biste mogli prestati izmišljati stvari, doista bih to cijenio. Koncentriram se na osvajanje dvostruke titule s Barcelonom i na svoj ostanak ovdje još dugi niz godina. Također, moj menadžer je Arturo Canales, a ne Dejan." napisao je Rakitić.

Rakitić je ove sezone u domaćem prvenstvu odigrao 33 utakmice, od čega je započeo njih 28, postigavši tri gola, uz četiri asistencije. U Ligi prvaka je započeo i odigrao dvanaest utakmica, uz jedan postignuti gol i dvije asistencije, dok je u Kupu Kralja odigrao šest utakmica i postigao jedan gol.

Inače, njegov ugovor s Barcelonom vrijedi do kraja lipnja 2021. godine, zbog čega ni on ni klupski čelnici nisu u žurbi oko njegovog produženja, iako je sigurno kako bi on rado već i prije kraja sezone potpisao njegovo produženje i time prekinuo sve glasine oko mogućeg odlaska iz kluba, ali pred ljetni odmor sebi osigurao određeno povećanje primanja kroz svoj možda posljednji veliki ugovor karijere, s obzirom da bi po njegovom isteku imao već punih 36 godina, ukoliko produženje bude doista za najavljene tri godine.

Barcelonu do kraja sezone očekuju još samo dvije utakmice, pa igrači imaju puno vremena i vole to provesti u Mummy's Gold online casino. U nedjelju će u posljednjem kolu Primera lige, u kojoj su već odavno osigurali naslov prvaka, gostovati kod Eibara, dok je 22. svibnja na rasporedu finalni dvoboj Kupa Kralja, u kojem će se Valverdeovoj momčadi suprotstaviti Valencia.  

13.05.2019. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh