Nogomet
NAGRADE

Luka Modrić je The Best, može li dobiti i Zlatnu loptu?

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Luka Modrić nije se u životu nadobivao individiualnih nagrada u skladu s rezultatima koje je imao, no zato je ove godine sve obilato nadoknadio - trofeji za najbolje igrača Svjetskog… više »

LIGA PRVAKA

Skupine Lige prvaka 2018/19

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Ždrijeb grupne faze Lige prvaka održan je u Monacu, a legendarni Brazilac Kaka i urugvajski napadač Diego Forlan izvlačili su kuglice u Grimaldi Forumu. Na kraju smo dobili skupine… više »

UEFA

Ždrijeb naklonjen hrvatskim klubovima

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

Ždrijeb pretkola Lige prvaka i Europske lige nije mazio naše predstavnike, no objektivno gledano svi bi trebali proći u sljedeće kolo. Nogometaši Rijeke će u 3. kolu… više »

GLEDAJTE!

Hrvatska igra finale Svjetskog nogometnog prvenstva

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

Hrvatska igra finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi, na čuđenje kako svijeta, tako zapravo i nas... Atmosfera u Zagrebu je apsolutno nevjerojatna, desetine tisuća navijača slijevaju… više »

GENIJALNO

Čudesna Hrvatska razbila Argentinu 3:0

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Čudesna, veličanstvena pobjeda Hrvatske nad Argentinom (3:0) kojom smo osigurali plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva.  Dugo je 'mali zeleni' nervozno  grickao nokte nakon… više »

EHHH...

Nogomet prodaje (valjda) baš sve

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Povodom ovog Svjetskog prvenstva se „proslavio" prehrambeni koncern Dr. Oetker. Još osnivač ovog koncerna August Oetker i dok je tek bio apotekar u Bielefeldu je odlično… više »

BRAVO

Hrvatska pobijedila Nigeriju na otvaranju Svjetskog prvenstva u nogometu

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom 2-0 (1-0) protiv Nigerije u Kalinjingradu započela je svoj nastup u skupini D na Svjetskom prvenstvu. Prvi pogodak za "vatrene" bio je autogol… više »

ZNATE LI?

Što bi mnogi dali da Hrvatska postane prvak svijeta?

objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci

Sto Amerika, nekretnine, automobil, najljepše uspomene i Bobanov dres samo su neke od vrijednih stvari kojih su se nogometni fanovi spremni odreći ako se hrvatski nogometaši iz… više »

SJAJNO!

Rusija spremna za SP u nogometu

objavljeno prije 6 godina

Rusija sto posto spremna očekuje početak Svjetskog prvenstva u nogometu, izjavio je u petak predsjednik Organizacijskog odbora Arkadij Dvorkovič. Bit ćemo sto posto spremi, sve ide po planu -… više »

DOKAZANO

Huk s tribina jamči 7% više truda nogometaša na terenu

objavljeno prije 6 godina

Ovog vikenda finale UEFA Lige prvaka pohodit će brojni navijači Liverpoola i Real Madrida. Iako će njihovo raspoloženje ovisiti o stanju na terenu, čini se kako upravo navijači mogu biti… više »

NOGOMET

Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka i Europske lige

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka održan je danas u Nyonu, a veliki derbi igrat će prošlosezonski finalisti Juventus i Real Madrid. Ponovljeni okršaju bitno ranije na terenu će… više »

WOW!

Izvučene skupine Lige nacija

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Ždrijeb za prvu nogometnu Ligu nacija održan je danas u Lausannei. Natjecanje premijerno počinje u rujnu, a trajat će do studenog. Liga A - skupine A1 - Njemačka, Francuska, Nizozemska A2 -… više »

STANJE

Napucavanje hrvatskog nogometa

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Predbožićna izborna skupština Hrvatskog nogometnog saveza nije baš, po svemu sudeći, bila izdašna poklonima za navijački puk. Podržan je status quo, bez promjena u… više »

ČESTITAMO

El Arabi Hilal Soudani: nogometaš godine prema izboru 'Kapetani biraju' tportala

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

El Arabi Hilal Soudani, Dinamov napadač, proglašen je najboljim nogometašem godine u anketi koju je tportal proveo među nogometnim kapetanima 15. godinu zaredom. Naslov… više »

EUROSPORT

Tjedan Bundeslige na Eurosportu

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Dva su kola preostala do zimske stanke u Bundesligi koja će trajati od 17. prosinca do 12. siječnja. 16. kolo igra se u utorak i srijedu 12. i 13. prosinca, a 17. kolo nas očekuje za vikend.… više »

skrolaj na vrh