Nogomet
GLEDAJTE

Večeras u 19:30 Hrvatska - Francuska (U19) uživo na Eurosportu 1

objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci

Večeras u 19:30 Hrvatska igra protiv Francuske. Nakon poraza 2-1 od Engleske, Francuzi se nadaju prvoj pobjedi u grupi. U isto vrijeme Hrvatskoj trebaju 3 boda kako bi ostala u utrci za prva… više »

EUROSPORT

Pratite UEFA Europsko prvenstvo do 19 godina ekskluzivno na Eurosportu

objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci

15. izdanje UEFA Europskog prvenstva za reprezentacije do 19 godina starosti igra se u Njemačkoj od 11. do 24. srpnja. Sveukupno 16 utakmica igrat će se na 9 stadiona, a Eurosport će ih… više »

BRAVO DEČKI!

Hrvatska junački pobijedila Španjolsku i osvojila prvo mjesto u skupini

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Hrvati su sjajnom igrom, uz dva gola i jednim fantastično obranjenim jedanaestercom uspjeli izbjeći Italiju u nastavku natjecanja, osvojivši prvo mjesto u skupini. Nakon hladnog… više »

EURO 2016

Hrvatska pobijedila Tursku u prvoj utakmici Eura

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Hrvatska je pobijedila Tursku i otvorila nastup na Euru 2016. na najbolji mogući način. Utakmica je, očekivano, bila tvrda i teška, no prema broju prilika i pogođenih stativa, pobjeda… više »

EURO 2016

Francuzi na otvaranju jedva savladali Rumunjsku

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Zahvaljujući sjajnom pogotku Dimitrija Payeta domaćin 15. Europskog nogometnog prvenstva uspio je s 2-1 (0-0) svladati čvrstu rumunjsku reprezentaciju na otvaranju EURA pred… više »

MA DA?!

Ekonomisti predviđaju europskog prvaka

objavljeno prije 8 godina

Nogomet i ekonomija imaju više toga zajedničkog nego što se na prvi pogled čini. Ekonomski stručnjaci njemačke kreditne institucije Dekabank pokušali su svojim… više »

DOBRA IDEJA

Footgoll.com - odskočna daska u svijet nogometa

objavljeno prije 8 godina

Ronaldo, Messi, Džeko, Bale, Müller. Ovo su samo neka od imena nogometnih zvijezda koje su uzor milijunima djece širom svijeta koja bi također jednoga dana željela istrčati na… više »

NAGRADA

Lovro iz Velike Gorice putuje u finale Eura

objavljeno prije 8 godina

McDonald's, globalni sponzor UEFA-e, ispunio je san jednome mališanu iz Hrvatske koji će na finalnoj utakmici Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj, zajedno sa svojim… više »

EUROSPORT

Derbi za ostanak u Bundesligi uživo na Eurosportu 2

objavljeno prije 8 godina

Posljednje utakmice Bundeslige odgovorit će na dva preostala pitanja: tko će uz Hannover direktno ispasti iz Lige te tko će se susresti s Nurnbergom u doigra­vanju? Sve utakmice… više »

OPA :)

Krenula je Žujina nogometna euforija

objavljeno prije 8 godina

Točno mjesec dana dijeli nas od prvog okršaja hrvatske reprezentacije na velikom nogometnom spektaklu u Francuskoj. Kako bismo se što bolje pripremili za prvi zvižduk suca u… više »

EUROSPORT

Bayern München u predzadnjem kolu Bundeslige gledajte uživo na Eurosportu 2

objavljeno prije 8 godina

Sezona 2015/2016 Bundeslige približava se kraju. Njemačkoj ligi preostala su još samo dva kola, a ovog vikenda sve se utakmice igraju 7. svibnja u isto vri­jeme. Eurosport 2 će… više »

EUROSPORT

32. kolo Bundeslige uživo na Eurosportu 2

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

S još samo tri kola do kraja, razlika između prve dvije momčadi, Bayern Münchena i Borussije Dortmund je 7 bodova. Ukoliko Bayern u subotu na do­maćem terenu pobijedi… više »

PRIJAVITE SE

Objavljene potpore za projekte borbe protiv homofobije u nogometu

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

U susret Međunarodnog dana borbe protiv homofobije i transfobije (IDAHOT), mreža za antidiskriminaciju i inkluziju u nogometu Fare Network u suradnji sa organizacijom Football vs. Homophobia… više »

EUROSPORT

Bayern može osvojiti naslov u 31. kolu Bundeslige

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Eurosport 2 prenosit će 5 najvažnijih utakmica 31. kola njemačkog prvenstva. Bit će to kolo u kojem je moguće da Bayern München službeno zadrži naslov. Da bi se to ostvarilo, Bavarci… više »

UEFA

Parovi polufinala Europske lige

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Parovi polufinala Europske lige izazvali su nešto manje zanimanje od iste ekipe u Ligi prvaka, no i tu se spremaju dva spektakla: Šahtar - Sevilla Villareal - Liverpool… više »

skrolaj na vrh