Nogomet
WOW!

Parovi polufinala Lige prvaka

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Parovi polufinala ovogodišnje Lige prvaka izvučeni su u Nyonu, a kuglice su odredile sljedeće: Manchester City - Real (M) Atletico Madrid - Bayern Spektakl je bio… više »

CHAMPIONS LEAGUE

Parovi četvrtfinala Lige prvaka 2015/16

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Parovi četvrtfinala Lige prvaka izvučeni su danas u Nyonu: Wolfsburg - RealBayern - BenficaBarcelona - Atletico MadridPSG - Manchester City  Ovo će biti prvi okršaj Reala i… više »

UEFA

Parovi osmine finala Lige prvaka - sjajni susreti

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

Prve utakmice osmine finala Lige prvaka igraju se 16., 17., 23. i 24. veljače, dok su uzvrati 8., 9., 15. i 16. ožujka 2016. godine. Ždrijeb četvrtfinala na rasporedu je 18. ožujka. Veliko… više »

EURO 2016.

Hrvatska dobila najtežu skupinu na EP 2016.

objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci

Hrvatska će na Europskom prvenstu u nogometu 2016. godine igrati u skupini D sa Španjolskom, Turskom i Češkom, što se može okarakterizirati kao izuzetno teška… više »

EURO 2016

Parovi dodatnih kvalifikacija za EURO 2016.

objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci

Na ždrijebu dodatnih kvalifikacija za Euro 2016., koji je održan u nedjelju u Nyonu, određeni su parovi, a nisu svi bili zadovoljni rezultatom. Uoči ždrijeba dodatnih kvalifikacija za plasman… više »

MIŠLJENJE

Hrvatska protiv Bugarske na praznom Maksimiru

objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci

Nogometni susret hrvatske reprezentacije na maksimirskom stadionu - bez rasizma, bez fašističkih povika (''Za dom spremni''), bez kukastih križeva, bez svih necivilizacijskih klicanja… više »

KIM JONG MAM

Mamić i Šuker zabranili Indexu komunikaciju s Vatrenima

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Hrvatski nogometni savez zabranio je Indexu i njegovim novinarima bilo kakav oblik pristupa reprezentaciji i igračima u dosad nezabilježenom napadu na slobodu medija. Zdravko Mamić i Davor… više »

WTF?

Ante Čačić novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Ante Čačić je novi izbornik Vatrenih, službeno je potvrdio Davor Šuker na pressici nakon sjednice Izvršnog odbora HNS-a. Navijači su već na prvi glas da bi Čačić, u tom trenutku… više »

ČUDO

Dinamo pobijedio Arsenal!

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Dinamo je pobijedio Arsenal! Nekad to ne bi bila vijest, no nakon što su nas plavi dečki godinama sramotili po Ligi prvaka, a i Europskoj ligi, ovo se ne može opisati drugačije nego… više »

LOŠE, LOŠE ...

Blijedi Vatreni izgubili od Norveške

objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci

Hrvatska se osramotila u Norveškoj, nakon blamaže u Azerbajdžanu i maksimalno zakomplicirala situaciju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u nogometu. Nakon dva gostovanja protiv… više »

LOŠE

Bezidejna Hrvatska remizirala s Azerbajdžanom

objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci

Hrvatska je dominirala od prve minute, imala je 68 posto posjeda lopte, 17 udaraca i pet kornera, no nije uspjela slomiti obranu Azera. Hrvatski nogometaši su tijekom susreta imali… više »

LIGA PRVAKA

Dinamo na velikane u skupini F

objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci

Zagrebački Dinamo u skupinama Lige prvaka odmjerit će snage s Bayernom, Arsenalom i Olympiacosom. SKUPINA A: PSG, Real Madrid, Šahtar, Malmo SKUPINA B: PSV, Manchester United, CSKA… više »

NIJE LOŠE

Raspored utakmica za kvalifikacije SP 2018

objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci

Plasman na Svjetsko prvenstvo osigurat će pobjednik skupine, dok će osam najboljih drugoplasiranih momčadi ući u dodatne kvalifikacije.  Kvalifikacije za SP2018., Skupina I, raspored… više »

SP RUSIJA

Hrvatskoj teška skupina u kvalifikacijama za SP

objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci

Ždrijeb europskih kvalifikacija za SP 2018.: Skupina A Nizozemska, Francuska, Švedska, Bugarska, Bjelorusija, Luksemburg  Skupina B Portugal, Švicarska, Mađarska, Farski… više »

ANALIZA

Hrvatski nogomet – do grla u korupcijskoj močvari

objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci

„Mamićev klan" je državu, kako se sumnja, prevario za 30 milijuna eura, piše švicarski dnevni list. I sad se hrvatsko pravosuđe pozabavilo nogometnim moćnicima,… više »

skrolaj na vrh