Najave & Događanja
VIVA EUROPA

Opera 'Carmen' 18. lipnja na Bundeku

objavljeno prije 14 godina

Na zagrebačkom jezeru Bundek će 18. lipnja navečer biti priređen izravan prijenos Bizetove opere "Carmen" iz španjolske Valencije, i to u sklopu projekta "Viva Europa 2010. - Europske… više »

ZOOGALOO

Las Balkanieras na Zoogaloo partyju!

objavljeno prije 14 godina

Trio čine mlade šinjorine, "Balkaniera Mediteranovich", "La Dona Bosanchera" i "Miss Russia"; Dalmatinka, Bosanka i Ruskinja, a sve dolaze iz Düsseldorfa. Sviraju pop… više »

1001 (DAN I) NOĆ VARŠAVSKE

I Rundek za Varšavsku

objavljeno prije 14 godina

Podršku aktivistima svojim nastupom u sklopu programa 1001 (dan i) noć Varšavske dat će i Darko Rundek koji od 18 sati nastupa s Rundek Cargo Triom, a nakon nastupa slijedi… više »

LJETNA RASPRODAJA

Ljetna rasprodaja u Tvornici

objavljeno prije 14 godina

Ljeto samo što nije počelo, uz to tu je i kraj školske godine, počinju godišnji odmori, dolazi vrijeme kupanaca i odličnih provoda. Zato se i ove godine za sve ljubitelje… više »

OPEN AIR

Park-in-Zagreb i ove godine na Ribnjaku

objavljeno prije 14 godina

Prvi Park-in-Zagreb održan je 2006. godine, a ovo će biti peto izdanje omiljenog zagrebačkog događanja. Termin održavanja ovog festivala, nije odabran slučajno! Ciljana skupina za koju se… više »

1001 (DAN I) NOĆ ZA VARŠAVSKU

TBF i Dunja Knebl u Varšavskoj

objavljeno prije 14 godina

U Varšavskoj ulici, u kojoj se već više od tri tjedna održava kulturno-umjetnički program, nastupit će i poznati glazbenici. U znak podrške inicijativi Pravo na grad,… više »

DOĐITE!

Veliko finale Dana Pešče donosi izvrstan provod

objavljeno prije 14 godina

Dani Pešče ove godine donose svirku izvrsnog At Ease Quarteta, DJ Milana Fošnera, DJ Darth Vadera, grafitere pod vodstvom slavnog Lunara, kreativnu akciju likovnog… više »

SVI U BOOGALOO

Dođite na "Metro za ZOO - Zoogaloo party"...

objavljeno prije 14 godina

Svatko od nas ima ponešto životinjskoga u sebi, a to nije nužno loša stvar. Naročito ako se odlučite pojaviti na spektakularnom partyju kojeg 19. lipnja 2010. u klubu Boogaloo… više »

5. LIPNJA

Deep Purple dolazi u Dom sportova

objavljeno prije 14 godina

U sklopu svoje zadnje turneje Deep Purple dolaze u Zagreb u subotu 5. lipnja 2010. Ova svjetska turneja obuhvatit će preko 60 gradova, a zagrebački koncert bit će petnaesti po redu.… više »

DAN ZA DOBRE ODLUKE

Zeleni ponedjeljak u Zagrebu

objavljeno prije 14 godina

Zeleni ponedjeljak je kampanja udruge Prijatelji životinja i Grada Zagreba za pomoć ljudima da poboljšaju svoje zdravlje i zdravlje okoliša prelaskom jedan dan u tjednu na… više »

ZELENI GRAD

Green City Project na Bundeku

objavljeno prije 14 godina

Na nezaboravnom stageu očekuje vas svjetska DJ zvjerka Nicola Fasano. Između ostalog, poznat je po produkciji poznatog hita I know you want me sa PitBullom te DJ Steve… više »

TENISICE ZA ETIOPIJU

Na Jarunu prikupljanje tenisica za afričke atletičare

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

U subotu 5. lipnja od 09-19h, u Zagrebu na Jarunu (preko puta Lake city-a) održat će se još jedno događanje u sklopu humanitarne akcije „Tenisice za Etiopiju".Cilj cjelokupne… više »

AKCIJA U VARŠAVSKOJ

1001 noć u Varšavskoj - program 02.06.- 04.06.

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

8. dan /srijeda / 02. 06. 19:00h - koncert: Max Jurčić 20:00h - koncert: Charlie Chick band i Domagoj Vorberger 21:00 - Obračun kod ograde u Varšavskoj: Sana Perić (www.rusulica.com) i… više »

NARODNA GLAZBA

Koncert Harisa Džinovića u lipnju u Areni

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Zagrebački koncert legende narodne glazbe Harisa Džinovića premješten je s 20. ožujka na petak 18. lipnja ove godine. Arena Zagreb tada će prvi put ugostiti regionalnu glazbenu… više »

PAUL WHO?

Otkazani koncerti Paula Pottsa u Zagrebu i Splitu

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Najavljeni koncerti Paula Pottsa u Zagrebu i Splitu, 4. i 6, lipnja, otkazani su zbog slabog interesa publike. Organizator koncerata, ARSomnia, ispričava se svima koji su kupili ulaznice.… više »

skrolaj na vrh