Najave & Događanja
KVART

Dani Zapruđa 22. i 23. svibnja

objavljeno prije 10 godina

Tradicionalni festival u ovom zagrebačkom kvartu zabavljat će sve generacije tijekom cijelog vikenda, od 9 do 23h. Nakon jutarnjeg programa tijekom kojega na pozornici briljiraju… više »

POKRET

Posjetite 2. Festival fotografije Organa Vida

objavljeno prije 10 godina

Svi zaljubljenici u fotografiju, kako oni okorjeli tako i sramežljivi, ovu subotu svakako bi trebali posjetiti 2. Festival fotografije u organizaciji Organa vida. Organ vida je umjetnički… više »

KRETANJEM DO ZDRAVLJA

Besplatna predavanja i radionica o zdravom i aktivnom životu

objavljeno prije 10 godina

Kretanjem do zdravlja moto je koji promovira Društvo športske rekreakcije Aktivan život s ciljem promicanja zdravog i aktivnog života. Na žalost, kroz godine, sve brže živimo pa… više »

URBANO

Akcija "Volim Pešču" i ove godine!

objavljeno prije 10 godina

Urbano-likovna akcija "Volim Pešču" održat će se u subotu 12. lipnja u Ivanićgradskoj ulici. Akcija se održava svake godine na području gradske četvrti Peščenica-Žitnjak, a njen… više »

PLATO TUŠKANAC

Open Air koncert Nouvelle Vague u Zagrebu

objavljeno prije 10 godina

Nouvelle Vague po drugi put dolazi u Zagreb u petak 14. svibnja 2010. godine u 20 sati. Koncert će se održati na novom otvorenom prostoru - platou iznad garaže Tuškanac s početkom u 20… više »

MINERAL EXPO

12. međunarodni sajam dragog i poludragog kamenja u Zagrebu

objavljeno prije 10 godina

U zagrebačkom Domu sportova 15. i 16. svibnja održat će se 12. međunarodni sajam dragog i poludragog kamenja Mineral expo. Na Sajmu će sudjelovati velik broj izlagača iz zemlje i inozemstva.… više »

GUETTOMANIJA

Interes za Davida Guettu u Areni nadmašio sva očekivanja

objavljeno prije 10 godina

Da će nastup Davida Guette na Tuborg Green Beatu biti veliki događaj, moglo se pretpostaviti već prilikom najave događanja.  No, u posljednjih se nekoliko tjedana u Hrvatskoj razvila… više »

OD MAKSIMIRA DO JARUNA

Obilježavanje Praznika rada u Zagrebu

objavljeno prije 10 godina

U subotu, 1. svibnja u 10 sati u promet će biti pušten drugi po redu kratki niskopodni tramvaj CROTRAM NT 2302, kojim će se, kao i prijašnjih godina, zajedno sa suradnicima… više »

ULAZ SLOBODAN

Sajam nogometa u Boćarskom domu

objavljeno prije 10 godina

Od 21. do 23. svibnja 2010. godine, u Boćarskom domu u Zagrebu, održat će se prvi Hrvatski Sajam Nogometa. Sajam će za posjetitelje biti otvoren svakim danom od 9 do 19 sati, a ulaz na… više »

BOGAT PROGRAM

Osmi festival "Queer Zagreb" od 4. do 14. svibnja

objavljeno prije 10 godina

Osmi festival "Queer Zagreb" održat će se od 4. do 14. svibnja i donosi bogat, inventivan i intrigantan kazališni, plesni i filmski program od 11 predstava i više od 60 filmova… više »

STREET ART

Dođite na besplatnu radionicu grafita

objavljeno prije 10 godina

Street art - Graffiti dio su urbanog identiteta grada. U želji da se educira mlade KC Peščenica je pokrenuo radionicu koju vodi slavni Lunar - graffiti majstor svjetskog glasa.… više »

IZMJERITE SI IQ

Hrvatska Mensa organizira testiranja inteligencije u svibnju

objavljeno prije 10 godina

Hrvatska Mensa, udruga visoko inteligentnih osoba, za sve zainteresirane organizira testiranja inteligencije tijekom svibnja 2010. godine u Osijeku, Zagrebu, Rijeci i Splitu. Testiranje se… više »

LIKOVNA AKCIJA

Radionica za djecu povodom Dana planete Zemlja

objavljeno prije 10 godina

Kulturni centar Peščenica u suradnji s O.Š. Fran Krsto Frankopan organizira edukativno likovnu akciju povodom obilježavanja Dana planete Zemlja. Akcija će se održati u četvrtak… više »

MANIFESTACIJA

Kupite najbolje cvijeće na Danima cvijeća

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Dani cvijeća prerasli su u svojevrsnu tradiciju i postali neizostavno mjesto za kupnju najkvalitetnijeg cvijeća i sadnica, ali i za dobivanje stručnog savjeta o uzgoju cvijeća, rekao je… više »

LIVE KONCERTI

Aquarius slavi Međunarodni record store day

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Aquarius music shopovi priključili su se obilježavanju međunarodnog dana prodavaonica ploča koja se obilježava svake godine, treće subote u travnju. Ove godine datum obilježavnja pada u… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh