Muškarci nema prethodne stranice
STVARNO?

Kegelove vježbe za muškarce: koristi i način izvođenja

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Kegelove vježbe, poznate i kao vježbe za jačanje mišića dna zdjelice, često se povezuju s ženama, no one su jednako korisne i za muškarce. Ove vježbe mogu pomoći u jačanju… više »

SAVJETI

Zašto muškarci moraju jesti zdravo?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Nova studija provedena u Sjedinjenim Državama kojom je bilo obuhvaćeno 79.950 muškarca otkrila je da je u onoj skupini koja je konzumirala najveće količine zdrave biljne hrane rizik od… više »

UPS!

Kolesterol i seksualni život muškaraca

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Endotelna disfunkcija - problemi sa širenjem krvnih žila - jedan su od znakova upozorenja na bolest koronarnih arterija, a to također može dovesti do erektilne disfunkcije,… više »

SAVJETI

Aktivni muškarci imaju manju šansu za čak 9 vrsta raka

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Muškarci s dobrom kardiorespiratornom kondicijom imaju daleko manju vjerojatnost da će razviti rak glave i vrata, želuca, gušterače, jetre, crijeva, rektuma, bubrega, pluća i… više »

STVARNO?

Muškarci s teškim poslovima imaju problema sa srcem?

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Utjecaj opterećenja na poslu i neravnoteže truda i nagrade u kombinaciji bio je sličan veličini utjecaja pretilosti na rizik od koronarne bolesti, prema timu kanadskih liječnika čije je… više »

SAVJETI

Muškarci i kuhanje - nekima ide, nekima ni u tragovima

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Kuhinja, nekad smatrana tradicionalnim ženskim teritorijem, danas se sve više otvara muškarcima koji istražuju čaroliju kulinarskog svijeta. Ipak, mnogi od njih susreću određene… više »

SAVJETI

Par ranih znakova raka prostate

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Dragi naši muškarci, vjerovali ili ne, vi iste ni superheroji ni neuništivi, štoviše, trebate brinuti za svoje zdravlje svakodnevno... Neime,… više »

SAVJETI

Kako riješiti problem ispadanja kose, dečki?

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Kada pričamo o podizanju svijesti o muškom zdravlju, važan aspekt koji često ostaje u sjeni jest ispadanje i gubitak kose kod muškaraca. U pitanju je estetski problem koji može… više »

DAN MUŠKARACA

Gospodo, vijeme je da se posvetite sebi

objavljeno prije 9 mjeseci

Muškarci se često prikazuju kao samouvjereni i sigurni u svoje seksualne sposobnosti. Međutim, stvarnost je da se muškarci, baš kao i žene, mogu nositi s različitim… više »

SAVJETI

Muškarci u vezama najčešće ne vole... što točno?

objavljeno prije 9 mjeseci

Veze su kompleksna područja u kojima se susreću različite osobnosti, očekivanja i potrebe. Muškarci, poput žena, imaju svoje preferencije i izazove kada je riječ o emocionalnim vezama.… više »

SAVJETI

Zašto muškarci imaju sve manje spermije?

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Dakle, ukratko - panika. Muškarci imaju sve manje spermija što, naravno, posljedično radi probleme kod začeća tako da imamo sve manje trudnoća... a to smo si, zapravo, sami… više »

SAVJETI

Par detalja o prostati...

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Studeni je mjesec posvećen obilježavanju borbe protiv raka prostate, te u to ime stavljamo fokus na često zanemaren aspekt zdravlja muškaraca. Vrijeme je da prekinemo šutnju o… više »

MOVEMBER

Što je Movember i zašto je važan?

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Mjesec studeni već dugo nije samo običan mjesec, nego i Movember - mjesec posvećen podizanju svijesti o muškim zdravstvenim problemima, posebice raku prostate, rak testisa, mentalnom… više »

SAVJETI

Par stvari koje svaki muškarac treba znati... o ženama

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Velika većina stručnjaka za ljubavne veze slaže se kako je jedna od najvažnijih stvari koje svaki par treba njegovati dobra komunikacija. Nažalost, muškarci i žene uglavnom imaju vrlo… više »

ANDROPAUZA

Muški izazovi i promjene nakon četrdesete

objavljeno prije 10 mjeseci

Andropauza, također poznata kao muška menopauza, predstavlja prirodan biološki proces koji se javlja kod muškaraca nakon četrdesete godine života. Iako je često manje… više »

skrolaj na vrh