Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
ZANIMLJIVO

10 tisuća koraka dnevno - bez izlaska iz kuće?!

objavljeno prije 20 sati i 38 minuta

Liječnici neprestano upozoravaju da ne treba podcjenjivati ​​utjecaj sjedilačkog načina života na naše fizičko i psihičko zdravlje: osim što uzrokuje tjeskobu, nedovoljno… više »

STVARNO?

Kruh deblja - osim ako ne napravite ovo ;)

objavljeno prije 22 sata i 37 minuta

Tajna trika leži u tome da nakon kupovine ili pečenja kruha samo ga stavite u zamrzivač, jer učinak hlađenja i zamrzavanja škrob pretvara u otporni škrob. Možda zvuči čudno, ali… više »

SAVJETI

Što možemo jesti bez straha od debljanja?

objavljeno prije 1 dan

Često se zbog straha od debljanja mnogi ustručavaju jesti određene namirnice u većim količinama. S namirnicama koje sadrže puno šećera, nezdravih masti i soli ne bi trebalo… više »

SAVJETI

Riješite se kolesterola i ubrzajte metabolizam

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Kiseli kupus bogat je vitaminom C, koji je važan antioksidans, a također sadrži i mnogo kalcija, kalija, željeza i vitamina B. Fermentacijom kupusa stvara se i vitamin B12, koji se nalazi… više »

HMMM...

Jedete li smrznute obroke?

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Hranjiva vrijednost smrznutih obroka uvelike varira ovisno o sastojcima, nutritivnom sadržaju i konzervansima, osobito natriju. Najbolji izbor uključuje cjelovite, minimalno obrađene… više »

STVARNO?

Zamijenite meso ribom i spasite si život?

objavljeno prije 2 dana

Dakle, što bi se trebalo jesti - meso ili riba. Ako pitamo liječnike i znanstvenike, za njih nema dvojbe - riba je puno bolja i zdravija od mesa. Korist bi se najviše osjetila u… više »

UPS!

Stvarno je vrijeme da skinete višak kila

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Bez obzira na to vodimo li sjedilački način života, volimo li brzu hranu ili smo pod visokim stresom, održavanje trbuha u top formi može se činiti kao teška borba. Međutim,… više »

SAVJETI

Zeleno blago za vitkost

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

U svijetu gdje je zdravlje i fitnes sve važniji dio naše svakodnevice, tražimo razne načine kako bismo postigli svoje ciljeve mršavljenja. Jedan od prirodnih i učinkovitih… više »

EHHH...

Utjecaj prehrambenih navika na vaše tijelo

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Grickalice su postale neizostavan dio modernog načina života. Bilo da se radi o čipsu, krekerima, slanim štapićima ili nekom drugom snacku, često posežemo za njima u trenucima dosade,… više »

SAVJETI

Kako započeti dan na najbolji način ako niste jutarnji tip

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Za neke ljude, jutarnji sati su poput magle - teško se probuditi i započeti dan s osjećajem svježine i energije. Bez obzira jeste li jutarnji tip ili ne, postoje načini kako možete… više »

SAVJETI

Izluđuje vas migrena? Suosjećamo s vama...

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Migrene su složeni neurološki poremećaji koji uzrokuju intenzivne glavobolje, često praćene mučninom, osjetljivošću na svjetlost i zvuk. Ovi napadi mogu biti izrazito… više »

ZANIMLJIVO

Plave zone širom svijeta

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

U potrazi za dugovječnošću, mnogi se okreću različitim regijama svijeta koje su poznate po izvanrednom zdravlju i dugovječnosti svojih stanovnika. Od izoliranih planinskih sela do… više »

SAVJETI

Što bi bio najzdravije doručkovati?

objavljeno prije 5 dana i 3 sata

Doručak je ključni obrok koji postavlja ton za ostatak dana. Odabir pravilne hrane za jutarnji obrok može pružiti potrebnu energiju i hranjive tvari za produktivan dan. Kada je u pitanju… više »

SAVJETI

Voće koje čini čuda za vašu kožu i zdravlje

objavljeno prije 5 dana i 20 sati

Voće je nevjerojatno blago prirode koje ne samo da oduševljava svojim okusima već i obiluje nutritivnim vrijednostima. Među raznim vrstama voća, neka se posebno ističu svojim… više »

SAVJETI

Kako treba piti vino?

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Heather Muriello iz New Yorka, stručnjakinja za alkohol, kaže da smo to zapravo radili krivo. Tvrdi da ima pravilo "20/20" koje osigurava bolji okus. "Ohladite crvena vina u hladnjaku 20… više »

skrolaj na vrh