Lifestlye MODA&STIL nema prethodne stranice
ELFS

Ovaj dizajnerski t-shirt najbolja je uspomena s ljetovanja

objavljeno prije 5 sati i 27 minuta

Ljetovanje je vrijeme za stvaranje uspomena koje ćemo nositi sa sobom cijeli život. Svaki detalj, od mirisa mora do zvuka valova, postaje dio te posebne priče. Ali, što kad poželite… više »

TREBA TO ;)

Uživajte i vi u beach looku, od jutra do večeri

objavljeno prije 9 dana i 7 sati

Vrijeme je da sve brige ostavimo po strani i uživamo u dugim sunčanim danima, morskim povjetarcima i opuštanju uz more, sunce, obzore i obronke. Bez obzira na to provodite li ljeto uz… više »

KOSA

Top 5 savjeta za prekrasnu i njegovanu kosu ovo ljeto

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Trendovi se stalno razvijaju, dolaze i odlaze, a malo je onih koji ostave trag i zadrže se godinama kao beauty statement žena različitih ukusa i stilova. Jedan takav upravo je balayage. Ova… više »

COOL

Zašto opet volimo retro naočale tankih metalnih okvira?

objavljeno prije 15 dana

Sunčane naočale nosimo tijekom cijele godine, a opet ljeti malo više pažnje posvećujemo baš ovom modnom detalju. Uz minimalističke ljetne odijevne kombinacije, naočale su te… više »

COOL

Univerzalni stilovi ženskih hlača - stvorite outfit za svaku priliku

objavljeno prije 17 dana i 7 sati

Ženske hlače svestrani su dio garderobe koji s lakoćom možete kombinirati ne samo s casual nego i sa svečanim, ali i formalnim odjevnim komadima. Nude maksimalnu razinu udobnosti,… više »

NOVOSTI

Bezbrižno ljeto uz QMS losion za tijelo s kolagenom

objavljeno prije 18 dana

Nakon dugih sunčanih dana provedenih na plaži ili u aktivnostima na otvorenome, naša koža često treba posebnu njegu kako bi ostala zdrava, hidratizirana i blistava. Izlaganje suncu… više »

ELFS

Jedina dizajnerska haljina koju trebate, i provest ćete ljeto u njoj

objavljeno prije 21 dan i 5 sati

Pakiranje za more i godišnji odmor treba biti jednostavno, uz badiće i obavezne outfite za plažu, trebate još par komada za večernje izlaske, večere ili koktele uz zalazak… više »

MODA

ELFS i kupaće gaće

objavljeno prije 22 dana

Prestanite tražiti idealane muške kupaće jer pronašli smo čak 10 modela koji se mogu nositi i kao šorc. Ljeto i plaža idealni su za jarke boje i hrabre uzorke jer… više »

SAVJETI

Odličan saveznik za obiteljski odmor

objavljeno prije 22 dana i 5 sati

Sunce volimo jer nam donosi dobro raspoloženje i blagotvorno utječe na organizam, ali samo ako pametno uživamo u njemu. To podrazumjeva svakodnevnu zaštitu od UV zračenja, bez obzira… više »

SAVJETI

Koji rok trajanja ima kozmetika?

objavljeno prije 28 dana i 7 sati

Sve te čarobne kremice, tubice, serumi, ulja, losioni, mlijeka, tonici i bezbroj artikala iz nepreglednog kozmetičkog arsenala imaju svoj rok trajanja, podsjeća europski portal Obelis. Stoga… više »

ODLIČNO!

Prepustite se visokoučinkovitoj i obnavljajućoj njezi uz NIVEA Repair & Care

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Postoji mnogo lekcija o ljepoti, ali sve dijele isti princip: svi se u svojoj koži želimo osjećati dobro, a osnovni preduvjet za to je zdrava i hidratizirana koža. Međutim, to nije lako… više »

DR. HAUSCHKA

Ljetna preporuka za hidratiziranu i nahranjenu kožu

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Ljeto je vrijeme kada, više no ikada, želimo izgledati i osjećati se svježe i blistavo. No, topli vremenski uvjeti i izloženost suncu mogu izazvati razne izazove za našu kožu.… više »

COOL

Uživajte u ujednačenoj i blistavoj koži

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Velik broj žena bori se s manjkom samopouzdanja zbog neujednačene boje kože i tamnih mrlja na svome licu te skrivaju svoju prirodnu ljepotu pod slojevima teške šminke. NIVEA… više »

COOL

Ultimativni ljetni proizvod

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Lijepa i zdrava kosa zahtijeva više od dobrog šampona i regeneratora - potreban joj je kompletan režim njege koji uključuje hidrataciju, dubinsko hranjenje i kvalitetnu… više »

NOVOSTI

Nova ljetna kolekcija u Pepcu

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Bliži se ljeto i visoke temperature, a znamo gdje pronaći jedinstvenu ljetnu kolekciju odjeće za cijelu obitelj. Preko 50 trendi komada koji se ističu visokom kvalitetom u kombinaciji sa… više »

skrolaj na vrh