Lifestyle GASTRO nema prethodne stranice
COOL ;)

b.Aktiv LGG Kids, prvi proizvod u liniji stvoren posebno za djecu

objavljeno prije 3 sata i 22 minute

Još 1998. godine Dukat je lansirao prvi funkcionalni proizvod za jačanje imuniteta na domaćem tržištu. Istovremeno s tim Dukat je prvi u industriji predstavio i besplatni… više »

SAVJETI

Koliko smiju stajati kuhana jaja?

objavljeno prije 10 sati i 55 minuta

Dakle, skuhali ste hrpu jaja za Uskrs, obojali ste ih i lijepo stoje na stolu... no, koliko dugo traju da bi ih mogli iskoristiti za jelo? Pa, idemo vidjeti... za pročetak, vjerojatno niste… više »

SAVJETI

Kako napraviti najukusniji uskršnji ručak

objavljeno prije 2 dana i 12 sati

Janjetina se tradicionalno najčešće nalazi na stolu za Uskrs, a kako se radi o blagdanskom jelu, svaka domaćica (ili domaćin) ima svoj najbolji recept u kojem je uvijek neki… više »

MMMLJAAAC!!

Ledo legende – okusi koji su stvarali povijest sladoleda

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Ledo, sinonim za kvalitetu i tradiciju u svijetu sladoleda, pokreće novu kampanju pod nazivom Ledo legende koja slavi bezvremenske brendove koji su obilježili generacije potrošača.… više »

MLJAC

Uskrsna radionica otkriva nove recepte

objavljeno prije 5 dana i 6 sati

Uskrs nam ove godine dolazi s daškom svježine, kreativnosti i - Ledo inspiracije! U toplom imirisnom ambijentu kuhinje Flavorific održana je Ledo uskršnja kulinarska radionica… više »

MLJAC

Torta od mrkve: nova zvijezda blagdanskog stola

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

Pripreme za Uskrs već su počele, a s njima i vječno pitanje - koje slastice pripremiti za blagdanski stol? Dok neki vole klasike poput pince i orahnjače, drugi pak vole eksperimentirati i… više »

MLJAC!

Slavljenički okus King Desire

objavljeno prije 19 dana i 3 sata

Za sve obožavatelje raskošnih sladolednih užitaka stigao je King Desire - sladoled stvoren u čast 30 godina slavlja i inovacija brenda King. Ovaj savršeni spoj okusa dolazi kao… više »

NESPRESSO

Zvijezde Nespresso kampanje o radu s Clooneyjem

objavljeno prije 20 dana i 3 sata

 Francuska glumica i komičarka Camille Cottin najpoznatija je po ulogama u serijama „Killing Eve" i „Call My Agent!", a šarmirala nas je i pojavljivanjem u Nespresso… više »

FORA

Jestivo cvijeće – prirodna ljepota na tanjuru

objavljeno prije 29 dana i 9 sati

Jestivo cvijeće posljednjih je godina postalo pravi hit u modernoj gastronomiji, ali njegova uporaba nije novost. Već su ga drevne civilizacije koristile u kulinarske i ljekovite svrhe, a… više »

MLJAAC

Macho Banana Crunch nudi dvostruku kombinaciju okusa i savrseni "crunch"

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Ledo započinje sezonu 2025. sladoledom Macho Banana Crunch, koji donosi savršenu kombinaciju novog okusa i tekstura. Ovaj sladoled prvi je u nizu inovacija koje će Ledo predstaviti ove… više »

MLJAC

Što je broj jedan u kuhinji?

objavljeno prije 1 mjesec i 16 dana

Kada biste trebali izabrati jednu vrstu mesa koja omogućuje izradu bezbroj raznolikih i ukusnih jela, sigurni smo da bi izbor pao na mljeveno meso koje pruža priliku za eksperimentiranje i… više »

COOL ;)

Kako Coffee Aesthetics trend pretvara kuhinju u barista studio

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Danas kava više nije samo napitak - postala je iskustvo, ritual i umjetnost koja osvaja feedove na Instagramu i TikToku. Latte art, savršena mliječna pjena i vizualno neodoljivi… više »

SLATKA TRILEMA

Nutella, pistacija ili klasična?

objavljeno prije 2 mjeseca i 2 dana

Ako postoji nešto oko čega se Hrvati nikako ne mogu složiti, to su dvije stvari: tko je bolji - Dinamo ili Hajduk - i gdje se u fašničko doba mogu pronaći najbolje krafne. Jedno… više »

EH, DA...

Što Hrvati najčešće naručuju iz dostave?

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Wolt već tradicionalno proglašava najbolje ocijenjene restorane u Hrvatskoj prema iskustvima korisnika. Kao i prethodne dvije godine, korisnici Wolt platforme u više od 35… više »

MLJAC

Specijalna jaja za doručak

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Jaja za doručak da, pizza za doručak - ne, ne. Barem dok ne otkrijete ovaj recept s kojim možete doručkovati i omlet i pizzu - istovremeno. Naravno, ne kršite niti jedno kuhinjsko… više »

skrolaj na vrh