Lifestyle
HMM :)

Pametniji ste nego što mislite?

objavljeno prije 8 godina

Družite se s pametnim i kreativnim ljudima - vaše društvo je ogledalo vas samih. Izrazito inteligentni ljudi najčešće se druže sa sebi sličnima. Uvijek ima… više »

EHH ...

Danas je Dan protiv debljine, pazite što jedete!

objavljeno prije 8 godina

U 2015. godini 1,2 milijuna muškaraca i 900000 žena u Hrvatskoj imalo je problema s prekomjernom tjelesnom masom. Taj problem javlja se vrlo rano, pa je tako 13,6% dječaka i 10,4%… više »

STVARNO?

Način na koji jedete utječe na liniju

objavljeno prije 8 godina

Jeste li primjetili da za stolom zadnji obično ostaju - najmršaviji? Razlog tome je jednostavan, oni ne jedu mehanički već uživaju u hrani i da, upravo zato imaju sjajnu liniju,… više »

MLJAC

Najbolji recept za sirup od bazge

objavljeno prije 8 godina

Sirup od bazge budi sjećanja na djetinjstvo, a kako je bazga upravo u punom cvatu, evo recepta za sirup koji će vas oduševiti1 Recept za sirup od bazge Sastojci 30 cvjetova bazge3 l… više »

OPA :)

Riješite se celulita na prirodan način

objavljeno prije 8 godina

Celulit je muka gotovo svake žene, pa evo prirodnog načina na koji ćete ga se riješiti puno bolje nego s raznim "čudesnim" tretmanima. Pasta protiv celulita: Sastojci 1/4 šalice… više »

ZAPAMTITE

Kako prepoznati hranu bez aditiva?

objavljeno prije 8 godina

Svježa rajčica usred zime, kremasta juha koja nastane iz vrećice praška i šareni slatki bomboni. Oni svoj izgled i konstituciju mogu zahvaliti aditivima. Na deklaracijama su… više »

SAVJETI

Koliko traju otvorene namirnice?

objavljeno prije 8 godina

Rok trajanja namirnica zeznuta je stvar - piše na svakoj, no to se odnosi na situaciju kad je neotvorena i ispravno spremljena. A što kad ih otvorimo? Majoneza je jedna od onih… više »

NAJAVE

Stiže novi Peugeot 2008

objavljeno prije 8 godina

Peugeot 2008 pojavio se na sceni 2013. s vrlo uvjerljivim odlikama. Klijenti su hvalili njegovu eleganciju i iznimna vozna svojstva. Proizvodnja se neprestano povećavala, sve do brojke od 585… više »

EHH ...

Što nam nedostaje da budemo sretni?

objavljeno prije 8 godina

Na listi sretnih nacija svijeta zaostajemo 73 mjesta za najsretnijim Dancima. Negdje smo u sredini te svjetske ljestvice sreće. Popeli bismo se gore, misle mnogi, da nas ne koči propuh u… više »

MLJAC

Napravite hummus, najzdraviji namaz na svijetu

objavljeno prije 8 godina

Hummus je namaz poznat više od 2000 godina, a potječe iz bliskoistočnih zemalja. Često ga koriste i kuhinje južnog Mediterana, a zapadna kultura ga je u novi vrijeme otkrila i od… više »

Vježbanje je najbolja prevencija teških bolesti

objavljeno prije 8 godina

Redovita tjelesna aktivnost, između umjerene i jače, smanjuje rizik od 13 vrsta karcinoma, pokazalo je vrlo zanimljivo istraživanje koje bi trebalo potaknuti ljude na vježbanje. Radi se o… više »

ZAPAMTITE

Voće i povrće produžit će vam život

objavljeno prije 8 godina

Voće i povrće utječe na smrtnost i razvoj raznih bolesti, pokazala je analiza podataka 16 različitih istraživanja koja su uključila preko 800 tisuća ljudi, a proveli su je američki i kineski… više »

MRCINE

Lamborghini Centenario

objavljeno prije 8 godina

Povodom obilježavanja 100. rođendana Ferruccio Lamborghinija, osnivača marke Lamborghini, napravljen je novi mega automobil Lamborghini koji je premijerno predstavljen na ovogodišnjem… više »

COOL

Elegancija i šlageri obilježili Chivasovu večer kavalira

objavljeno prije 8 godina

Kako bi proslavio lijepe manire muškarca i stil života koji se očituje kroz prijateljstvo, odanost, čast i hrabrost, Chivas je okupio veliki broj uzvanika u umjetničkoj galeriji Lauba… više »

ISPROBAJTE

Kako postaviti ciljeve da rade za nas?

objavljeno prije 8 godina

Ciljevi su jedna od najvažnijih stvari u životu, pa ne škodi svaki dan započeti jednostavnom tehnikom preispitivanja koja će nam pomoći da usmjerimo svoje ciljeve i… više »

skrolaj na vrh