Lifestyle nema prethodne stranice
STVARNO?

Hrana koja čisti krvne žile

objavljeno prije 5 sati i 48 minuta

Sve hranjive tvari i kisik dostavljaju se stanicama kroz krvne žile. Njihova oštećenja su opasna za zdravlje, a ponekad čak i za život. Koju hranu treba uključiti u prehranu kako bi se… više »

SAVJETI

Hidracija tijekom vrućina

objavljeno prije 8 sati i 48 minuta

Hidriranost tijela tijekom ljetnih mjeseci oduvijek je bilo nužno, ali sada, kada temperature obaraju rekorde, važnije je nego ikad. Kako biste održali elektrolite na normalnoj razini,… više »

ELFS

Ovaj dizajnerski t-shirt najbolja je uspomena s ljetovanja

objavljeno prije 10 sati i 49 minuta

Ljetovanje je vrijeme za stvaranje uspomena koje ćemo nositi sa sobom cijeli život. Svaki detalj, od mirisa mora do zvuka valova, postaje dio te posebne priče. Ali, što kad poželite… više »

SAVJETI

Doručak koji ne želite jesti

objavljeno prije 15 sati i 22 minute

Doručak se često naziva najvažnijim obrokom u danu. Utječe na kontrolu tjelesne težine, smanjuje kardiometaboličke čimbenike rizika i poboljšava kognitivne funkcije mozga. Upravo zato… više »

STVARNO?

Samo 10 sklekova dnevno čini ozbiljnu razliku

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Jedna od najpopularnijih i najučestalijih vježbi u fitness rutini mnogih vježbača su sklekovi. Izvođenje ove vježbe ne zahtijeva nikakvu posebnu opremu i lako se mogu prilagoditi fizičkim… više »

MLJAC

Otkriveno koje su najbolje salate ovog ljeta

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

Salate su pravi spas tijekom ljetnih vrućina - brzo se pripremaju, a nude beskrajne mogućnosti za kreativnost zahvaljujući obilju svježeg povrća i voća te mahunarki, sjemenki i žitarica. Sve… više »

STVARNO?

Stres vas čini nelijepim

objavljeno prije 1 dan i 13 sati

U stanjima napetosti naš organizam pojačano proizvodi hormone koji stimuliraju rad lojnih žlijezdi, koje zatim proizvode više masti u koži. Nagomilavanje masti u koži vodi… više »

STVARNO?

Usamljenost ima veze sa noćnim morama

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Nalazi su važni jer su i usamljenost i poremećaji spavanja ozbiljni javnozdravstveni problemi, rekao je znanstvenik Colin Hesse sa Sveučilišta Ohio… više »

SAVJETI

Ravan trbuh do jeseni

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Kako ljeto ubrzo završava, a novo godišnje doba počinje, mnogi ljudi traže učinkovite načine za promjenu, ostvarenje fitness ciljeva i često postizanje ravnijeg trbuha. Ključna… više »

EHHH...

Zašto imamo glavobolje kad je vruće?

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Klasična priča... probudite se, dan postaje sve topliji i na kraju priče imate - glavobolju koje se ne možete riješiti. Pa evo zašto vam se to događa... Prvi razlog je… više »

SAVJETI

A kakva je vaša dnevna rutina?

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Za neke ljude ove su navike oblik brige o sebi: uživanje u kupki, nanošenje maske za lice ili uživanje u jutarnjoj šalici kave. Za druge to je jednostavno način održavanja… više »

SAVJETI

Što bi trebali dodati u jutarnju kavu ako ste 50+

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Jutarnja kava je zakon... no, u konzumiranju svih vrsta namirnica pa tako i kave treba imati mjeru kako se ne bi pojavili potencijalni štetni učinci. Dr. Pamela… više »

SAVJETI

Sok koji čini razliku

objavljeno prije 3 dana i 10 sati

Voćni sokovi, pogotovo prirodni voćni sokovi bez dodatka šećera odlično utječe na zdravlje, a navodno jedna vrsta mnogima omiljenog soka od naranče može smanjiti kolesterol i krvni… više »

SAVJETI

Jedete li previše proteina?

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Protein je esencijalni nutrijent sastavljen od aminokiselina. Vaše tijelo treba prehrambene proteine ​​kako bi obavljalo osnovne funkcije, što je najvažnije - stvaranje i… više »

SAVJETI

Lijekovi i hrana ne idu uvijek zajedno

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Potreban je oprez jer miješanje određene hrane ili pića s lijekovima utječe na apsorpciju ili probavljanje lijeka, odnosno može smanjiti njegovu učinkovitost ili pretjerano povećati… više »

skrolaj na vrh