Košarka
Mijenjaju i ime?

New Jersey Nets sele u New York

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

U srijedu je potpisano pismo namjere po kojem će Prohorov postati vlasnik 80 posto dionica Netsa, te 45 posto udjela u poslovno-stambenom kompleksu u Brooklynu u okviru kojega bi se nalazila… više »

NAPOKON

Košarkaška reprezentacija osigurala SP

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Pobjedom nad reprezentacijom Rusiem hrvatski košarkaši izravno su se plasirali na Svjetsko prvenstvo koje će se 2010. godine igrati u Turskoj. Hrvatski košarkaši… više »

teška pobjeda

Hrvatska u četvrtfinalu

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Hrvatska muška košarkaška reprezentacija ipak se uspjela plasirati u četvrtfinale Eurobasketa u poljskoj. Eurobasket u Poljskoj za naše igrače neće ostati zapamćen… više »

Upitno četvrtfinale

Košarkaši ponovno izgubili

objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci

Hrvatska košarkaška reprezentacija nastavila je s lošim igrama na Europskom prvenstvu u Poljskoj. U susretu drugog kola drugog kruga Hrvatsku je nakon Rusije pobijedila i… više »

leteća legenda

Michael Jordan primljen u Kuću slavnih

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Michael Jordan, po mnogima najbolji košarkaš svih vremena jučer je primljen u Košarkašku kuću slavnih u američkom Springfieldu. Sportaš koji je obilježio… više »

bodovi rusima

Košarkaši u završnici prokockali pobjedu

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Utakmica je bila vrlo izjednačena što pokazuju i rezultati pojedinih četvrtina (16:16, 10:12, 16:14, 17:20), ali su se naši košarkaši do samog kraja ravnopravno… više »

Povratak iz mrtvih

Hrvatska u zadnjoj četvrtini dobila Makednoce

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Hrvatski košarkaši su, kao i jučer protiv Grčke, odigrali vrlo loše prvo poluvrijeme i dopustili protivnicima da ostvare znatnu rezultatsku prednost, koja ovaj put ipak… više »

eurobasket

Grčka prejaka za Hrvatsku

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Hrvatski košarkaši su večeras u drugom nastupu na Europskom košarkaškom prvenstvu u Poljskoj izgubili od Grčke. Nakon prosječne izvedbe i teškom mukom… više »

košarka

Hrvatska pobjedom nad Izraelom otvorila EP

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

Hrvatska košarkaška reprezentacija otvorila je nastup na Europskom prvenstvu u Poljskoj pobjedom protiv Izraela 86:79 (25:17, 17:20, 17:22, 27:20) u susretu A skupine. Hrvatska… više »

Uspješna uvertira za EP

Košarkaši osvojili EFES kup

objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci

U finalnom dvoboju Efes Pilsen World Cup-a u Ankari naši su igrači svladali Makedoniju sa 90-83 (26-16, 18-17, 24-24, 22-26). Najefikasniji u našoj reprezentaciji bili su… više »

NBA draft

Pojačanje Rocketsima i Pacersima

objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci

Slobodni igrač Dahntay Jones potpisao je s Indiana Pacersima višegodišnji ugovor, objavio je taj NBA klub. Branič Jones počeo je 71 od 79 utakmica u regularnom dijelu sezone za… više »

prvaci

Lakersi prvaci NBA

objavljeno prije 15 godina

Los Angeles Lakersi u nedjelju su osvojili svoj 15. naslov prvaka NBA lige, četvrtom pobjedom nad domaćom momčadi Orlando Magic u petoj utakmici finala doigravanja, a pobjedi 99-86 je s 30… više »

NBA

Lakersi na korak do vrha

objavljeno prije 15 godina

Momčad Los Angeles Lakersa u četvrtak je pobjedom u produžetku na gostovanju u Orlandu (99-91) povela s 3-1 u finalnoj seriji NBA lige i došla na korak do osvajanja svog 15. naslova… više »

Produžetak Lakersima donio pobjedu

objavljeno prije 15 godina

U drugoj utakmici finala doigravanja košarkaške NBA lige Los Angeles Lakersi su na domaćem terenu nakon produžetka svladali Orlando Magic 101-96. LA Lakersi vode sa 2-0 u… više »

NAPETO DO KRAJA

Cibona osvojila naslov prvaka Hrvatske

objavljeno prije 15 godina

Susret je odlično počeo za domaćine koji su vrlo dobro pogađali trice, te poluvrijeme završili s 14 poena prednosti pred gostima. Cibona je u drugom dijelu ipak pojačala ritam i do… više »

skrolaj na vrh