Košarka

Cibona osvojila Kup Krešimira Ćosića

objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Košarkaši Cibone osvojili su Kup Krešimira Ćosića svladavši u finalu u zadarskoj dvorani "Krešimir Ćosić" branitelja naslova Zagreb CO sa 73-63… više »

Cibona pobjedom otvorila TOP 16

objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Košarkaši Cibone otvorili su TOP 16, drugi krug Eurolige pobjedom u KC Dražen Petrović protiv vodeće momčadi talijanskog prvenstva Montepaschi Siene 88:81 (17:25, 21:19, 24:18,… više »

Briljantna igra Roka Ukića

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Momčad Toronta je doživjela drugi poraz od aktualnih prvaka Boston Celticsa u dva dana. Nakon što su u nedjelju izgubili na domaćem terenu, Toronto je dan kasnije poražen i u gostima.… više »

Pau Gasol proglašen najboljim košarkašem

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Španjolski centar Pau Gasol (LA Lakers) izabran je za najboljeg europskog košarkaša u 2008. godini u tradicionalnoj anketi talijanskog dnevnika "La Gazzetta dello… više »

Shaquille O'Neal na listi najboljih svih vremena

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Jedan od najboljih centara u povijesti košarkaške NBA lige Shaquille O'Neal (36), koji je igra za Phoenix Sunse, u ponedjeljak navečer je preskočio još jednu granicu u… više »

cibona četvrta

NLB - Pobjede Zadra i Cibone

objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Od četiri hrvatska predstavnika u susretima 14. kola regionalne košarkaške NLB lige pobjede su upisali Zadar i Cibona, dok su Split Croatia osiguranje i Zagreb upisali poraze. U… više »

NBA

Tony Parker ubacivao kao sumanut

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Jedna od najboljih NBA momčadi u posjednjih desetak godina San Antonio Spursi napokon su upisali prvu pobjedu u novoj sezoni. Nakon tri uzastopna poraza slavili su u gostima kod Minnesota… više »

'Vukovi' pobijedili Maccabi

objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci

Košarkaši Cibone otvorili su nastup u Euroligi pobjedom protiv peterostrukog europskog prvaka Maccabia iz Tel Aviva 81:79 (20:17, 16:19, 22:16, 23:27). Jedini hrvatski… više »

KOŠARKA

Španjolci razbili hrvatske košarkaše

objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Najave utakmice u kojima je bilo riječi o zajedništvu, dišpetu, kolektivu i snazi razbile su se kao mjehurići od sapunice, jer su Španjolci odlučili pokazati zašto… više »

KOŠARKA

Košarkaši pobijedili Iran

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Za razliku od Argentine, koja se cijelu utakmicu mučila s Iranom zbog „lako ćemo“ pristupa, naši su igrači pristupili puno ozbiljnije i ostvarili pobjedu 91-57. U… više »

Amerikance zanima samo prvo mjesto

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Oni odolaze u Peking samo s jednim ciljem. Doći, vidjeti, pobijediti. I uzeti zlato. Svaki drukčiji scenarij bio bi potpuni promašaj, apsolutno neprihvatljiv. Američka… više »

Zadržati Repešu prvi preduvjet za velike stvari

objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Nakon kraja kvalifikacijske utakmice protiv Njemačke za odlazak na OI, hrvatski košarkaši izgledali su poput kolega im rukometaša neposredno nakon osvojene zlatne… više »

Kobe Bryant najbogatiji Olimpijac

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Slavni američki košarkaš Kobe Bryant najbogatiji je sportaš koji će sudjelovati na Olimpijskim igrama u Pekingu, objavio je magazin Forbes, prenosi portal Net.hr.… više »

Hrvatsku dijele još dvije pobjede do odlaska u Peking

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Bez samopouzdanja i ponajboljeg igrača Samuela Dalemberta, Kanađani će u petak točno u podne pokušati iznenaditi Hrvatsku. Izbornik, piše portal Net.hr.Pobijedivši u… više »

Portoriko - Kamerun 81-72, Hrvatska u četvrtfinalu

objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

U dvoboju 2. kola skupine D kvalifikacijskog turnira za odlazak na Olimpijske igre košarkaša u Ateni Portoriko je svladao Kamerun sa 81-72 (46-29). Ovim rezultatom plasman u… više »

skrolaj na vrh