Košarka nema prethodne stranice
COOL

200 košarkaša i košarkašica okupiralo Folku

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Završilo je peto izdanje jedinstvenog košarkaškog turnira Povratak košarci 3x3 powered by Cekin - Kvaliteta Vindija. Igralište OŠ Lovre pl. Matačića… više »

HAKL

Vrhunski hakl u Zagrebu

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Peto izdanje jedinstvenog košarkaškog turnira Povratak košarci 3x3 powered by Cekin - kvaliteta Vindija, održat će se 10. i 11. lipnja 2022. u Zagrebu, na… više »

KOŠARKA

Napetost košarkaške Eurolige na vrhuncu

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Najjače evropsko košarkaško klupsko natjecanje ulazi u svoju završnicu. Šezdeset i prvo izdanje ULEB Eurolige i ove godine broji 16 ekipa koji se bore za titulu… više »

BRAVO!

Hrvatska pobijedila Španjolsku u prvoj utakmici olimpijskog turnira

objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci

Hrvatska je otvorila olimpijski košarkaški turnir na najbolji mogući način - pobjedom nad aktualnim europskim prvacima Španjolcima! Španjolci su bolje krenuli u… više »

EUROBASKET 2015

Češka razbila Hrvatsku u osmini finala EP

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Hrvatska je ispala s Eurobasketa 2015. današnjim porazom od Češke u osmini finala rezultatom 80:59! Nakon što se vidi rezultat, nema potrebe za opisivanjem tijeka… više »

WTF?

Sramotna predstava Hrvatske protiv Gruzije

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Hrvatska je izgubila od Gruzije u zadnjoj utakmici grupnog dijela natjecanja Eurobasketa 2015. i odlazi u Lille na meč s Češkom prepuna upitnika ... Danas ulazilo nije ništa ...… više »

EUROBASKET 2015.

Hrvatska teško protiv uporne Nizozemske

objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci

Hrvatska je prilično teško pobijedila upornu Nizozemsku i stigla do treće pobjede u skupini koja je zacementirala drugo mjesto i nastavak Europskog prvenstva u Francuskoj. Otvaranje je… više »

BRAVO

Hrvatska razbila Makedoniju u drugom poluvremenu

objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci

Kao i u dvoboju protiv Slovenije u subotu, naši košarkaši nešto su slabije ušli u utakmicu, te su većim dijelom prvoga poluvremena hvatali zaostatak. Nakon… više »

EUROBASKET 2015.

Hrvatska tijesno izgubila od Grćke

objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci

Hrvatska je nakon uvodne pobjede nad Slovenijom malo spuštena na zemlju tijesnim porazom od Grčke, jednog od glavnih favorita Europskog prvenstva. Naši su… više »

POČELO JE

Hrvatska otvorila Eurobasket pobjedom protiv Slovenije

objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci

Hrvatska je pobijedila Sloveniju u prvoj utakmici Europskog prvenstva u košarci rezultatom 80:73 nakon prilično lošeg otvaranja i šoka zbog teškog pada Bojana… više »

HMM :)

Jeste li spremni za pravu ljubav?

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Prava ljubav je ideal kojem teži većina žena, barem deklarativno, no znaju li što to u stvari znači i jesu li spremne za to? U slučaju da se prepoznajete u ovim natuknicama, trenutno… više »

NBA

Dario Šarić 12. pick drafta, Philadephija ga uzela od Orlando Magica

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Dario Šarić izašao je na NBA draft i odabran je kao 12. pick od strane Orlando Magica, koji je odmah napravio zamjenu s Philadelphia '76ersima, pa je Šarić službeno… više »

SVAKA ČAST

Cibona osvojila ABA ligu

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Cibona je osvojila ABA ligu pobjedom nad Cedevitom 72:59 u finalu u Beogradu, pred gotovo praznom Kombank Arenom. Vijest kao vijest, ne bi bila nimalo zanimljiva prosječnom čitatelju, a… više »

ŠTETA

Furiozna Španjolska ostavila Hrvatsku bez medalje

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Hrvatska je ostala bez bronce u okršaju za treće mjesto, jer je Španjolska ponovno spustila rampu, kao i u prvoj utakmici na ovom Europskom prvenstvu. Tako smo zatvorili krug,… više »

ŠTETA

Hrvatska ostala bez finala

objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci

Hrvatska je izgubila polufinale od Litve i u nedjelju će opet igrati u ranijem terminu, u 17.30, u utakmici za brončanu medalju. Hrvatska i Litva odigrali su tešku utakmicu sve do… više »

skrolaj na vrh