Hrvatska nema prethodne stranice
OSVRT

Danas je Svjetski dan radne terapije

objavljeno prije 20 sati

 „Radna terapija za sve" slogan je pod kojim se ove godine obilježava Svjetski dan radne terapije, a reflektira važnost radne terapije za pojedince svih dobnih skupina, zajednice i… više »

STARTUP

Dođite na Zagreb Connect 2024.

objavljeno prije 5 dana i 20 sati

Startup konferencija Zagreb Connect već više od desetljeća okuplja high-tech zajednicu kako bi razmjenjivali znanja i diskutirali o najnovijim globalnim trendovima startup… više »

BRAVO

Vini predviđa učinkovitost terapije karcinoma prostate

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Rak prostate jedan je od najčešćih karcinoma koji pogađaju muškarce diljem svijeta. Iako su dostupne terapije značajno napredovale, veliki izazov ostaje spriječiti napredovanje… više »

REAKCIJE

Reakcija na "Europski kongres obitelji"

objavljeno prije 6 dana i 4 sata

Nakon što su se prije nekoliko tjedana u Zagrebu okupili vodeći ljudi Vision Networka, lobističke mreže ultrakonzervativnih međunarodnih grupa najmračnijih namjera po ljudska prava i… više »

BRAVO

Donacija Općoj bolnici Pula

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Danas je u Općoj bolnici Pula svečano obilježena donacija grijanog krevetića za novorođenčad, vrijedna 20 tisuća eura, za koju su sredstva prikupljena tijekom održavanja renomiranog Festivala… više »

HRVATSKA

Između slobodnog tržišta i protekcionizma

objavljeno prije 14 dana i 4 sata

Jedan slučaj prodaje egipatskih mandarina u Hrvatskoj prije nekoliko dana, a koje su bile deklarirane kao domaće, prouzročio je u javnosti burne i veoma indikativne reakcije.… više »

BRAVO

Više od 113 000 učenika u Hrvatskoj ima koristi od programa PoMoZi Da

objavljeno prije 14 dana i 20 sati

U povodu Svjetskog dana mentalnog zdravlja Ured UNICEF-a za Hrvatsku i Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) u Ugostiteljsko-turističkom učilištu u Zagrebu predstavili su rezultate… više »

VID

Svjetski dan vida 10.10. - dođite na besplatan pregled oštrine vida

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Svjetski dan vida obilježava se svake godine drugog četvrtka u listopadu. Ove godine pada na 10. listopada, a uz besplatnu javnu provjeru oštrine vida građanima, uz zajedničku… više »

COOL

Testirajte svoju inteligenciju

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Hrvatska Mensa obilježit će Međunarodni dan inteligencije testiranjima inteligencije u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku u subotu 28. rujna. Testiranja će provoditi ovlašteni Mensini… više »

NAJAVE

Tiha misa Arijane Lekić-Fridrih u Osijeku i Vukovar

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

U Vukovaru i Osijeku će se ove subote održati 22. po redu „Tiha misa" umjetnice Arijane Lekić-Fridrih i Udruge Domino, a u suradnji s Udrugom Adela. "Tiha misa" je skupna intervencija u… više »

SJAJNO

Paraolimpijci su superjunaci!

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

 Ususret ovogodišnjim Paraolimpijskim igrama u Parizu, koje počinju za točno 8 dana, Hrvatski paraolimpijski odbor u suradnji s kreativnom agencijom McCann Zagreb predstavio je… više »

EH, DA...

Hrvatska nakon Oluje: Simbolika umjesto perspektive

objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana

Još jedna obljetnica vojno-redarstvene akcije Oluja, te oslobađanja velikog dijela Hrvatske od okupacije srpsko-pobunjeničke vojske, protječe u veoma složenim… više »

TAKO TREBA!

P&G Hrvatska potiče pozitivne promjene, inkluziju i jednakost

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Procter & Gamble Hrvatska i Hrvatski paraolimpijski odbor nastavljaju inicijativu pod nazivom „Pobjednici iz dana u dan". Procter & Gamble sponzorskim ugovorom vrijednim 15 000… više »

TREBA!

Arijana Lekić-Fridrih i bitka s "moliteljima"

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Arijana Lekić-Fridrih je hrabra žena, tu nema dileme - uz sve ostale uvrede koje uvijek dobiva prve subote u mjesecu, hrabro stojeći pred klečavcima i njihovom načinu razmišljanja,… više »

PRAZNIK RADA

Pa ono, sretan vam... praznik rada, jel'

objavljeno prije 6 mjeseci

Dragi naši, sretan vam Međunarodni dan rada iliti Praznik rada iliti prvi svibnja iliti prvi maj... kako god želite. Što da vam zaželimo?! Ništa dobro ne možemo… više »

skrolaj na vrh