« Horoskop
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Ovan - godišnji horoskop za 2010.

ovan - godišnji horoskop
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

2010.

,

Ovan

Ovan - godišnji horoskop za 2010.

Stiže godina promjena u kojoj će se Ovnovi moći potvrditi radeći uz ljude koji im odgovaraju. Trogodišnje frustracije polako će nestajati, a promjene o kojima razmišljate i duže od toga konačno će postati ostvarive.

LJUBAV

Na ljubavnom se planu približava vrijeme donošenja odluka koje će obilježiti sljedeći duži period vašeg života. Sve nedoumice koje trenutno imate nestat će u trenutku kad shvatite neke stvari o ljudima koji vas okružuju, ma kako one ugodne ili neugodne bile. Ova će godina donijeti otvaranje prema ljudima koji vam odgovaraju, spontano ćete osjećati privlačnost i zajedničke interese.

Usamljeni Ovnovi ove godine imaju priliku pretvoriti prijateljstvo u trajnu ljubav, koja će imati dodatnu kvalitetu upravo u prijateljskom aspektu koji ste nadrasli i poželjeli ga pretvoriti u nešto više. Sve to moglo bi donijeti i odluku o zajedničkom životu s voljenom osobom tijekom listopada i studenog.

Ovnovi u stabilnim vezama i braku imat će godinu koje će se rado sjećati, jer žar s početka veze polako će se početi ponovno raspirivati. Nemojte biti povučeni u sebe, otvorite se partneru i riješite sve dileme i sumnje koje imate, kako bi vaša veza bila što bolja i ispunjenija. Nema potrebe za suzdržanošću i ustaljenim shemama, sve će inicijative koje dolaze od vas biti odlično prihvaćene od strane partnera.

POSAO

U ovoj ćete godini postaviti neke ciljeve i planove koji će na poslovnom planu biti sjajno izbalansirani, kreativni i izvedivi.

>>Godišnji horoskop 2011 Ovan

Kako je Jupiter u povoljnom aspektu prema vašem znaku, pri tome možete mirno zatražiti razgovor o svom statusu i primanjima, jer kvalitete koje imate više neće proći nezamijećene.

>>Godišnji horoskop 2011

Nećete biti usamljeni u svome radu, lako ćete pronalaziti partnere za ispunjenje svojih planova, povezat ćete se s ljudima koji će vam odgovarati po mentalitetu i načinu rada. Kako biste na temelju toga postigli željeni uspjeh, bit će dovoljno da se otvorite i oslobodite prirodne suzdržanosti.

Iako će početak godine biti nešto zahtjevniji i kompliciraniji nego što očekujete, već početkom proljeća primjetit ćete kvalitativne promjene koje će se početi ubrzavati kako se približava ljeto. Drugi dio godine donijet će željeni intenzitet promjena i vratit će optimizam i želju za radom. Ulaganja su dobro aspektirana, no samo u slučaju da se dovoljno dobro informirate o svim mogućnostima. Nemojte igrati na prvu loptu, ma kako privlačna bila, nego se dobro raspitajte i plodovi kvalitetnog odlučivanja pokazat će se na kraju godine.

ZDRAVLJE

Vaša energija raste sve do rođendana, donoseći vam potrebnu snagu za potrebne promjene i inicijative koje ćete pokretati na poslovnom i privatnom planu tijekom prvog dijela godine. No, nemojte misliti da je izvor te energije neiscrpan i da ga ne treba obnavljati. Lipanj je najbolje vrijeme za pojačane aktivnosti na svježem zraku, pa pronađite neki sport ili način vježbanja koji vam najviše odgovara po svojoj dinamici.

Na taj ćete način iz sebe uspješno izbaciti stres koji će se prikupljati tijekom prvog dijela godina poslovnim i privatnim promjenama. Dodir s prirodom bit će blagotvoran i omogućit će vam ponovno punjenje baterija za drugi dio godine.

 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

 


21.12.2009. 00:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh