« Horoskop
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Vaga - godišnji horoskop za 2010.

vaga
Više o

Vaga

,

godišnji horoskop

,

2010.

Vaga - godišnji horoskop za 2010.

Ova godina donosi vam dobre vijesti vezane uz društveni život pogotovo općenite odnose s ljudima. Imate pojačanu potrebu za slobodom kao i za stvaranjem dobrih poslovnih veza. S obzirom na vaše diplomatske sposobnosti, lako ćete moći kombinirati te dvije krajnosti. Pripazite malo na svoju prirodnu potrebu za nametanjem drugima jer bi vam ona mogla poremetiti harmoniju koja vam je ipak najvažnija.

LJUBAV

Ljubav će biti temelj na kojem ćete se graditi cijelu godinu. Bit ćete posvećeni partneru koji će vam vašu naklonost vratiti istom mjerom. Međusobno povjerenje i dijeljenje emocija će vam biti posebno dobro naglašeno, posebice prvu četvrtinu godine. Intenzivnije emotivno razdoblje dolazi vam između travnja i lipnja u kojem ćete imati pojačanu potrebu za nježnošću, harmonijom i intimnošću u širem smislu. Studeni i prosinac donose vam konstruktivne temelje pa ako vaša veza preživi burno ljeto mogli biste se odlučiti na trajnije vezanje s tom osobom.

Usamljene Vage će ovu godinu kroz svoje emocije i potrebe konačno otkriti svoje pravo lice. Situacije u kojima ćete se nalaziti razvijat će vašu emotivniju stranu pa ćete puno lakše privlačiti ljude koji odgovaraju vašoj osobnosti. Pokažete li otvoreno tu svoju stranu, otkrit ćete koje osobe oko vas su najiskrenije, a tada nemojte oklijevati i zablistajte na svoj šarmantni način. Razdoblje oko svibnja najpovoljnije je za nove ljubavne početke.

Vage u stabilnim vezama imat će pojačane aktivnosti koje će im dati dovoljno hrabrosti za donošenje ključnih odluka u svojoj vezi. Budete li tražili sebe kroz druge, osjećat ćete unutarnji mir, koji će vam omogućiti da se jasno izrazite u svojoj punini karaktera. Nezgodne odluke donesite prije srpnja. Ne osjećate li se dovoljno dobro u vezi u kojoj se nalazite morat ćete donijeti konačnu odluku do tog vremena kako biste održali ravnotežu i jasnu viziju sebe u budućnosti.

POSAO

2010. godinu započinjete poslovnim sazrijevanjem koje vam donosi dobru motivaciju kao i veze koje će vam omogućiti ostvarivanje vaših poslovnih planova. Prva polovica godine je vrlo povoljna za partnerstva i završavanje nekih planova koji su se otegli kroz dulje vremensko razdoblje. To vrijeme ćete morati i jače zapeti na poslu, ali vaša prirodna neodlučnost vam neće biti prepeka u važnijim poslovnim odlukama.

>>Godišnji horoskop 2011 Vaga

Plodove svog rada počet ćete ubirati u lipnju. Unatoč tome što često morate raditi s neobičnim ljudima vaša prirodna sposobnost diplomacije ići će vam na ruku te ćete  lako izlaziti na kraj čak i u teškim situacijama. Kako biste ostvarili svoje ideje nemojte se ustručavati obratiti starim vezama. Vaš rad u protekloj godini vam daje potpuno pravo na to.

>>Godišnji horoskop 2011

Kraj 2009. godine financijski vam nije bio baš naklonjen pa ćete početkom ove godine osjećati dodatni pritisak na tom području. Bit ćete puno odlučniji u svojim nastojanjima kako popraviti tu situaciju pa biste već početkom godine mogli naplatiti neka stara dugovanja. Obratite posebnu pažnju na pravna pitanja vezana uz vaše poslove jer će od njih najviše ovisiti koliko ćete uspjeha ukupno postići.

Ožujak bi vam mogao donijeti veće troškove te poprilično opteretiti vaš kućni budžet. Izdržite li napasti peglanja kartica do 11. travnja, stvari će se same od sebe popraviti. Sredina godine donosi vam bitnije poboljšanje životnog standarda iako ćete morati pronaći dodatno vrijeme za taj poduhvat. Povratak ravnoteže je krajem lipnja kada ćete moći odahnuti jer ćete opet imati kontrolu nad ulazom i izlazom novca iz svog novčanika.

ZDRAVLJE

Vaša energija najvećim dijelom dolazi od direktnog i indirektnog utjecaja vaše okoline. Postoji povećana mogućnost dodatnog stresa čim se poremeti vaša prirodna ravnoteža, bilo poslovnim, bilo privatnim problemima. Budite odlučni kad su prioriteti u pitanju i koncentrirajte se na jednu stvar radije nego da prosipate energiju na previše strana istovremeno. Od veljače do travnja imat ćete pojačanu potrebu za životnom energijom jer će pred vama biti zanimljiv izazov. Ostanete li pozitivni, prijeći ćete prepreke bez problema.

Fizički, pokušajte se baviti redovno tjelovježbom jer pojačan stres nagomilava toksine u tijelu. Nađite svoj ispušni ventil već početkom godine i zatim se držite dobre stare formule: umjerenost u svemu.

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

 

21.12.2009. 00:46:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    daut
    09.12.2010. 07:31
    za zenidbu
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh