Fun
SAUDIJSKA ARABIJA

Razveli se zbog neslaganja oko djetetova imena

objavljeno prije 15 godina

Jedan saudijski par razveo se samo nekoliko dana nakon rođenja njihova djeteta jer se muž i žena nisu mogli dogovoriti oko djetetova imena, objavio je u nedjelju saudijski tisak. Otac je… više »

nije urbana legenda

Australac uhićen zbog seksa za vrijeme vožnje

objavljeno prije 15 godina

Australski sud u sjevernom gradu Darwinu kaznio je vozača automobila jer je tijekom vožnje vodio ljubav i tako ugrožavao promet, a naknadno je utvrđeno da je bio i pijan, izvješćuju u… više »

goli u stolici

Predstava samo za nudiste

objavljeno prije 15 godina

Na jedinstvenoj kazališnoj predstavi u Buenos Airesu publika u garderobi neće morati ostaviti samo kapute nego i svu odjeću, uključujući i gaćice, košulje i grudnjake jer je… više »

Novi Zeland:

Trogodišnjakinja kupila bager na internetu

objavljeno prije 15 godina

Novozelandska trogodišnja Pipi Quinlan živahna je i snalažljiva trogodišnja djevojčica a ovih je dana iznenadila svoje roditelje koji su otkrili da im je kći na internetskoj… više »

Prodan kostur sibirskog mamuta

objavljeno prije 15 godina

Kostur sibirskog mamuta prodan je u četvrtak za 145.000 eura, doznaje se od andorske aukcijske kuće TECA. Prodaja na kojoj su također bila ponuđena djela Chagalla, Botera, Dalija i Rodina… više »

iz "komšiluka"

Teroristi

objavljeno prije 15 godina

Mili moji i dragi, Prvo da vam javim najvažnije: Živ sam! Zatim još jedna dobra vest: Ne mora da se plati otkup za moje oslobođenje! Međutim, istina je da se još nalazim kod… više »

NOVI ZELAND

Pogreškom dobili milijune pa pobjegli iz zemlje

objavljeno prije 15 godina

Novozelandska policija vjeruje da je jedan bračni par pobjegao iz zemlje nakon što im je banka pogreškom stavila na račun 10 milijuna novozelandskih dolara (32 milijuna kuna).… više »

'ISPUNJENA DUŠA'

Ganuti Bošnjak poklanja zemlju Joeu Bidenu

objavljeno prije 15 godina

Hazim Imamović iz gradića Olova u središnjoj Bosni toliko je oduševljen i ganut govorom što ga je u parlamentu Bosne i Hercegovine u utorak održao američki potpredsjednik… više »

Bušilicom spasio dječaku život

objavljeno prije 15 godina

Liječnik u ruralnoj Australiji upotrijebio je kućnu bušilicu da izbuši rupu u lubanji dječaka s ozbiljnom ozljedom glave, spasivši mu time život. Nicholas Rossi pao je s… više »

male spužve broj 1

Anketa o životnim pitanjima iz vrtića

objavljeno prije 15 godina

Djeca ponekad daju bizarne i smiješne odgovore, ali njihova iskrenost nema granica. Odgovori koji na prvi pogled izgledaju smiješno izgovoreni iz dječjih usta, često nas znaju… više »

vatikan online

Papa dobiva profil na Facebooku!

objavljeno prije 15 godina

Nastojeći povećati popularnost pape Benedikta XVI. među mladima, osobito onima koji se služe internetom, Vatikan će na internetskoj društvenoj mreži Facebooku otvoriti profil Svetoga… više »

Najbolji indijski nogometaš zapostavio nogomet zbog 'Plesa sa zvijezdama'

objavljeno prije 15 godina

Najbolji indijski nogometaš i kapetan reprezentacije Bhaichung Bhutia zatražio je raskid ugovora sa svojim klubom koji ga je upozorio da prestane izbjegavati treninge zbog sudjelovanja… više »

gonzales

Kanađanin koncertirao 27 sati

objavljeno prije 15 godina

Kanađanin umjetničkog imena Gonzales uspio je srušiti svjetski rekord u duljini individualnog koncerta, održavši nastup u trajanju od 27 sati, 3 minute i 44 sekunda, čime je… više »

bizarno

Debeli Nijemac ubio ženu svojom težinom

objavljeno prije 15 godina

Debeli Nijemac čija je supruga umrla nakon što joj je svojom težinom nehotice polomio kosti osuđen je u ponedjeljak na uvjetnu kaznu zatvora i novčanu kaznu od 2.580 eura (19 tisuća… više »

JAPAN

Najskuplja svjetska dinja teško pogođena recesijom

objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Posljednja žrtva recesije u Japanu je svjetski poznata, najslađa i šokantno skupa yubari dinja. Prve dvije ovosezonske yubari dinje prodane su u petak na dražbi na tržnici u Sapporou… više »

skrolaj na vrh